In tijden van corona

De berichten rond het nieuwe coronavirus volgen elkaar snel op. Op de RIVM-site worden de positieve coronatests per gemeente vermeld per eenheid van 100.000 inwoners. De teller voor Vught staat, omgerekend naar 26.550 inwoners, per 23 maart, op 17 besmettingen. Sint-Michielsgestel komt uit op 14 positieve tests, het veel kleinere Haaren op 12 en Boxtel ook op 12.

Het werkelijke aantal besmettingen ligt hoger dan het aantal dat hier genoemd wordt. Dit komt doordat niet iedereen met mogelijke besmetting getest wordt, maar vooral patiënten die zo ziek zijn dat ze in het ziekenhuis opgenomen worden en zorgverleners.

Het Klaverblad
Door ziekte en de aangescherpte coronamaatregelen kan de bezorging van Het Klaverblad in sommige wijken in het gedrang komen of wordt er later bezorgd. Wij wijzen de lezers erop dat ons blad ook altijd in zijn geheel te lezen is op de site www.hetklaverblad.nl onder het kopje KRANT. Het Klaverblad is ook altijd af te halen bij de afhaaladressen die wekelijks gepubliceerd worden.

Coronamaatregelen
De aangescherpte coronamaatregelen staan op de pagina’s van de gemeente Vught in Het Klaverblad. Op de site vught.nl van de gemeente zijn ook steeds de actuele coronamaatregelen te vinden. Op de site van het RIVM staan antwoorden op de meest uiteenlopende vragen over het nieuwe coronavirus.

Kijk ook bij

Expositie Joris van Spaendonck bij Van Loon Galleries

Van Loon Galleries organiseert een expositie met schilderijen van Joris van Spaendonck. De expositie is …