Home / Algemeen / Iedereen aan een EngelenTafel!
Patisserie De Rouw

Iedereen aan een EngelenTafel!

‘Kom je bij ons eten met kerst?’

Nog een kleine maand en dan vieren we kerst. Wat een kerstdiner of -lunch fijn maakt, is niet alléén het lekkere eten, maar vooral de mensen met wie je het deelt. Dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Vorig jaar vierden 500.000 mensen kerst alleen, de helft daarvan had dat liever samen met anderen gedaan.

Ben jij iemand die graag samen kerst viert en graag ergens aansluit? Misschien is de EngelenTafel dan iets voor jou. Iedereen kan meedoen: jong, oud, arm, rijk. De EngelenTafels zijn voor iedereen. Jeannette Saatrube: “Met de EngelenTafel willen we bereiken dat zoveel mogelijk mensen blij worden gemaakt met een gezellig – én lekker – huiselijk samenzijn met kerst.” Ook dit jaar zijn er al vele EngelenTafels die in en om Den Bosch en Vught georganiseerd worden en we hebben al aanmeldingen van mensen die graag te gast willen zijn met kerst. Er zijn nog plaatsen beschikbaar! Je bent te gast bij mensen thuis, waar je met elkaar kerst viert. Samen met andere gasten, bijvoorbeeld een jonge alleengaande moeder die haar kinderen met kerst niet bij zich heeft, een vrijwilliger van de Vincentiusverening, een oudere man, een slechtziende vrouw. Een gemêleerd gezelschap. Saatrube: “Dus ken jij of ben jij iemand die graag te gast wil zijn aan een EngelenTafel op kerstavond, 1e kerstdag of 2e kerstdag? Laat het ons weten en we zoeken een passende plek voor je.”

Vooraf even proeven van een EngelenTafel
Iedereen kan meedoen aan De EngelenTafel: ruimte in je hart, aan je eettafel of je aanmelden zijn de enige vereisten. Annemiek is vanaf dit jaar coördinator voor gasten in Den Bosch en vult aan: “We weten dat het vragen oproept of dat je nog even wilt uitzoeken of het ook iets voor jou is. Kom dan langs aan onze pop-uptafels. Daar hebben we geheel vrijblijvend tijd om jouw vragen te beantwoorden en samen te kijken of het ook wat voor je is.”

Pop-uptafels: waar en wanneer
Pop-uptafel -in DePetrus, Heuvel 2 in Vught- 7 december van 11.00 tot 15.00 uur. Pop-uptafel -Bij Joris’ Kerstboom op de Parade in Den Bosch- 8 december van 15.00 tot 17.00 uur. Tot slot geeft Jeannette aan: “Met de EngelenTafel maken we samen kerst vieren voor iedereen mogelijk. Wil jij dat ook of ken je iemand wie het aanspreekt? Laat het dan weten en dan zoeken we een warm plekje aan een gezellige kersttafel voor je.”

www.engelentafel.nl

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Tandartsenpraktijk De Valcke overgenomen door Beukenhof

Vanaf 1 september wordt de tandartsenpraktijk van André de Valcke aan de Molenrijnselaan 45 overgenomen …