Hulploket voor tuinvragen in Vught

Heb jij een leeg hoekje in de tuin waarvan je steeds niet weet wat je ermee moet doen? Wil je meer planten in je tuin, maar heb je geen idee waar je moet beginnen of hoe je het moet aanpakken? Word je er gek van dat je steeds druk bent met onkruid verwijderen en vraag je je af of het ook anders kan? De redding is nabij: KANT gaat je helpen!

Burgerinitiatief KANT introducteert namelijk Dé Tuincoach. Tuincoach Marleen van Tilburg gaat in de maanden juni en juli inloopspreekuur houden bij het nieuwe energieloket van VET in de Speeldoos. Jij kunt langskomen met jouw tuinvraag, het gaat om een gratis adviesgesprek. Het maakt niet uit wat je onderwerp is. Neem foto’s of filmpjes van de situatie mee of je ontwerp, als je die hebt. Marleen kijkt met je mee en geeft advies.

Zonder afspraak
Binnenlopen kan zonder voorafgaande afspraak. Als er mensen staan te wachten, wordt het gesprek beperkt tot maximaal een half uur. Als de tuincoach in gesprek is, zul je even moeten wachten voor je aan de beurt bent. Mocht bij het spreekuur blijken dat jouw vraag meer tijd nodig heeft, of heb je liever dat Marleen bij jou in de tuin komt kijken naar waar je tegen aan loopt? Ook dat kan! Marleen maakt een afspraak voor 2 uur om een uitgebreider tuinadvies te kunnen uitbrengen. Ze gaat in overleg over de wensen en hoe dit het beste in jouw tuin te realiseren is. Dit kan KANT echter niet kosteloos aanbieden. De kosten hiervoor zijn 50 euro voor 2 uur advies aan huis. Op de volgende dagen is Marleen aanwezig van 10.00 tot 12.00 uur: zaterdag 5 juni, dinsdag 8, 15 juni, 22 juni, 29 juni, zaterdag 3 juli, dinsdag 6 juli, 13 juli, 20 juli en 27 juli. Het energieloket van VET is gevestigd in Theater de Speeldoos, Secretaris van Rooijstraat 13.

Meer informatie
Stichting KANT is een burgerinitiatief met mensen uit Vught, Helvoirt en Cromvoirt. Voor meer informatie: www.welkombijkant.nl. Of op social media, zoals Twitter, Facebook en Instagram via @welkombijkant. Vragen, suggesties of opmerkingen kun je per e-mail sturen naar welkom@welkombijkant.nl.

Kijk ook bij

Jong talent exposeert in Museum Boxtel

Van 20 april tot en met 30 juni is in Museum Boxtel de expositie ‘MUBO …