Hulp bij levensvragen

Bij ziekte en pijn gaan we naar de dokter. Voor psychische problemen is er de psycholoog of de GGZ. Maar waar kun je terecht met al dat andere wat het leven soms zwaar kan maken? Verdriet, om wat er zo anders loopt dan je gehoopt had. Rouw, om het verlies van iemand die alles voor je betekende. Maar ook eenzaamheid. Of dat knagende gevoel: wat heeft mijn leven nog voor zin. Waar en bij wie kun je met zulke levensvragen terecht?

Sinds drie jaar is het mogelijk om via een regionaal Centrum voor Levensvragen een afspraak te maken met iemand van Geestelijke Verzorging Thuis. Die is opgeleid en getraind voor begeleiding in zulke situaties. Iedereen kan er terecht, ongeacht religie of levensbeschouwing. Zo’n gesprek (het kunnen er ook twee of drie worden) kan bij u thuis. Bent u 50 jaar of ouder, dan is deze voorziening voor u kosteloos, dankzij een regeling van de overheid.

Belangstelling? Neem contact op met het Centrum voor Levensvragen NO Brabant, 06-22727110 of info@cvlnob.nl. Meer informatie op www.centrumvoorlevensvragennoordoostbrabant.nl.

Kijk ook bij

Extra maatregelen om PI Vught en omgeving te beveiligen

Op verzoek van de lokale driehoek (Openbaar Ministerie, politie, PI Vught en gemeente Vught) heeft …