Houtgroep Reinier van Arkel presenteert nieuwe productlijn

Onder de nieuwe naam ARKL presenteren verschillende dagbestedingen van psychiatrisch ziekenhuis Reinier van Arkel hun kwaliteitsproducten. Bij de Houtgroep hebben cliënten samen met de ontwerper een nieuwe lijn uitgestippeld met nieuwe producten, waaronder betaalbare designproducten en kindermeubilair met gebrande tekeningen. Op https://arkl.nl worden de producten getoond en vind je informatie over het maakproces.

Stuk voor stuk maakt de Houtgroep producten van goede kwaliteit en net even anders. De producten zijn met zorg gemaakt door mensen die geen professionele achtergrond hebben. Gezamenlijk werken de deelnemers aan de verschillende stappen die nodig zijn voor het maken van een mooi eindproduct. Afhankelijk van interesses, ervaring, vaardigheden en kennis van het vak draagt ieder op zijn of haar eigen manier bij. Door de producten samen te maken, leren de deelnemers van elkaar. Samen kun je meer. Ze zijn trots op hun producten en krijgen hierdoor meer zelfvertrouwen. Naast de productie van de collectie, is de Houtgroep gespecialiseerd in maatwerk en kleine producties. De producten worden vooral lokaal verkocht. Klanten kunnen komen kijken bij de Houtgroep en hun keuze en wensen kenbaar maken.

De winkel
De producten van ARKL vind je bij de Watertoren midden op het terrein van Zorgpark Voorburg in Vught (Watertorenlaan 17, Vught). ARKL is een nieuw label met producten binnen het psychiatrisch ziekenhuis van Reinier van Arkel.

Kijk ook bij

Open Inloop PvdA-GroenLinks

Komende weken spreekt de Vughtse gemeenteraad o.a. over de vaststelling van beleidsnotitie Vrijkomende Agrarische Bebouwing …