Hotelkamers Landgoed Huize Bergen zijn ‘in de lucht’

Dinsdag gingen de nieuwe hotelkamers van Landgoed Huize Bergen in Vught de lucht in. De 32 luxe tweepersoons hotelkamers en 7 entresol suites zijn klaar om gasten te ontvangen. Door het team werden 100 ballonnen met een win-code de lucht in gelaten om te vieren dat de hotelkamers vanaf deze week online te reserveren zijn.

proef overnachten
Het was een kleurrijk gezicht de 100 ballonnen tegen een strak blauwe lucht en voor de prachtige nieuwe hotelvleugel. Iedere ballon draagt een kaartje met een win-code. De gelukkige vinders maken hiermee kans op een proefovernachting. Ga snel op zoek, want de ballonnen en touwtjes zijn 100% biologisch afbreekbaar en vergaan bijna net zo snel als een eikenblad. Geen kaartje gevonden, dan maak je nog kans op een proefovernachting via het proefslaap-event of facebook.

pre-opening
De komende weken staan voor het hotel in het teken van de openingsmaand. Er zijn verschillende acties om kans te maken op een proefovernachting en daarnaast is er een feestelijk arrangement samengesteld. De officiële opening staat gepland in september.

de Botanica
Waar vroeger kassen vol tropische planten stonden staat nu de nieuwe hotelvleugel van Landgoed Huize Bergen. Geïnspireerd op de rijke verzameling zeldzame planten van voormalig bewoonster Charlotte draagt het nieuwe gebouw de naam ‘de Botanica’. Het ontwerp van de 32 luxe tweepersoonskamers en 7 entresol suites is hier op gebaseerd.

Alle kamers hebben een erker met zitvensterbank en bieden uitzicht over het monumentale park. De koele tinten van de opkomende zon en de warme tinten van de ondergaande zon bepalen het kleurenpalet. Een ontwerp van Jeanne Dekkers Architectuur die de stijlvolle waarden van het familiehuis wist te vertalen naar de elegante vormen en materialen van nu.

De rijk gedecoreerde wallcover is een ontwerp van Daisy James en brengt het verhaal van de kassen naar binnen. Je voelt dat de toekomst hier nu het verleden ontmoet.

Kijk ook bij

Martien en Jet van Broekhoven 65 jaar getrouwd

Martien (87) en Jet (86) van Broekhoven zijn op 20 juli 65 jaar getrouwd. Zij …