‘Met je hart’ eten bij de boer

In het pinksterweekend (4-6 juni) houdt ‘Brasserie Onder Ons’ uit Vught samen met boerderijwinkel De Gement voor de 3e keer ‘Eten bij de boer’. In het weiland komt een grote tent waar het gehele weekend een pop-uprestaurant staat.

Op zaterdag 4 en zondag 5 juni verzorgen de initiatiefnemers samen met Stichting ‘Met je hart’ een lunch voor alle ouderen in Vught. Vanaf 11.00 tot 15.00 uur zal er een lekkere lunch worden aangeboden. Nico Weijns (Dubbelop evenementen) zal gezellige muziek spelen en er zijn verschillende spelletjes te doen. De kosten bedragen 11 euro per persoon, exclusief drankjes.

Zondag 5 juni wordt vanaf 18.00 uur een zesgangenaspergediner geserveerd en op maandag 6 juni een culinair zevengangendiner vanaf 16.30 uur. Alles wordt vers bereid met lokale producten en vlees vanuit de boerderijwinkel. Maandag 6 juni kunt u de dag ook beginnen in het weiland met een kop koffie of thee en vanuit de boerderij een mooie wandeling of fietstocht maken. Het belooft dus een gezellig en culinair pinksterweekend te worden aan de Gementweg 4 in Vught.
Kijk voor meer informatie op www.brasserieonderons.nl.

Kijk ook bij

Lekker Lôpe Crossloop Den Dungen 2024

Op zondag 12 mei verzorgt Home-run team ‘Lekker Lekker Lôpe’ uit Den Bosch samen met …