(Foto: Piet-paparazzi.nl ©Piet van Strijp)

Hoge Bomen Festival 9 & 10 september op Pettelaarse Schans

Op zaterdag 9 en zondag 10 september zal de volgende editie van het Hoge Bomen Festival plaatsvinden. Het internationale (tribute-) en livefestival strijkt wederom neer op de heelbijzondere – en passende – plek tussen de hoge bomen van de Pettelaarse Schans in Den Bosch.

“Een trip down memory lane met de beste tribute- en livebands, dat zijn de ingrediënten van het Hoge Bomen Festival. Voor de vierde editie van het festival is wederom gekozen voor een plek die daar bij uitstek geschikt voor is: De Pettelaarse Schans in Den Bosch met haar enorme grasveld en hoge bomen.” Aldus Ruud Bruins, organisator van het festival.

Ook dit keer is er een (overdekt) main podium waar meerdere topbands verdeeld over twee festivaldagen het publiek zullen terugvoeren naar de tijd van Isn’t she Lovely, Message in a Bottle en Nobody’s Wife. Op het programma voor de zaterdag staan o.a. tributes van Stevie Wonder, Anouk en Sting & the Police en op de zondag kunnen rockliefhebbers hun hart ophalen met o.a. tributes van Nirvana, Metallica, AC/DC en Muse. Naast de fantastische tributebands staan dit jaar niemand minder dan de Edwin Evers Band en DeWolff op het podium!

(Foto: Piet-paparazzi.nl ©Piet van Strijp)

Tussen alle livebands door, zijn er – naast foodtrucks met lekkere hapjes en een berg creatief vermaak – ook akoestische optredens in de buitenlucht. “We vinden het – naast een steengoede muzikale programmering – heel belangrijk om een tof festival voor het hele gezin neer te zetten. Daarom mogen kinderen jonger dan 14 jaar gratis naar binnen en zijn er activiteiten voor de allerkleinsten. Ook kunnen zij dit jaar weer de bekers tegen een vergoeding rapen, een mooie gelegenheid om het spaarvarken vet te mesten”, aldus Bruins.

Hoge Bomen Festival vindt plaats op zaterdag 9 en zondag 10 september 2023 op de Pettelaarse Schans in Den Bosch. Het terrein is geopend van 11.00 tot 23.00 uur. Er zijn nog dag- en combitickets beschikbaar via www.hogebomenfestival.nl.

Kijk ook bij

Vijf nieuwe vaarroutes door de Zuiderwaterlinie

De Zuiderwaterlinie vertelt het typisch Nederlandse verhaal van verdedigen met water. Met vijf nieuwe vaarroutes …