High tea bij het Lambertuspodium op 29 februari

Op zaterdag 29 februari vanaf 15.00 uur verzorgt het Lambertuspodium een bijzondere high tea in de Lambertuskerk, Helvoirtseweg 5 Vught. Entree 10 euro. Aanmelden tot uiterlijk woensdag 26 februari uur per mail: lambertuspodium@gmail.com of telefoon 073-6566318, tussen 17.30 en 19.30 uur.

Een high tea is een lichte maaltijd waarbij allerlei kleine hartige en zoete hapjes worden gegeten onder het genot van een paar koppen thee. In Engeland heeft de benaming ‘high tea’ een andere betekenis dan in Nederland. Daar is het een maaltijd met hartige gerechten die rond zes uur gegeten wordt. De high tea die wij kennen, noemen zij een ‘afternoon tea’. De Nederlandse high tea vindt over het algemeen plaats na het middaguur. De keukenbrigade van het Lambertuspodium staat natuurlijk weer garant voor een grote variëteit aan verrassende en overheerlijke zoete en hartige lekkernijen.

Bijzonder
29 februari is een bijzondere dag, die maar een keer in de vier jaar voorkomt, dus daar hoort een bijzondere high tea bij, dachten de organisatoren van het Lambertuspodium. Dus ze laten het niet alléén bij zoete en hartige lekkernijen, maar zorgen ook voor allerlei vreemde, verrassende en onbekende objecten waarvan u het gebruik mag zien te achterhalen met uw disgenoten. Het wordt zeker een levendige en interessante middag. Iedereen is welkom. Er kunnen 40 mensen meedoen met de high tea, dus wie het eerst komt …

Kijk ook bij

Light on Labs zet digital design, grafiek, glas en keramiek in de spotlights

Vrijdag 1 en zaterdag 2 december Den Bosch Onder de noemer ‘Light on Labs’ slaan …