Het nieuwe Popkoor van Den Bosch gaat van start

Op donderdagavond 26 maart starten de eerste repetities voor het nieuwe popkoor in Den Bosch, genaamd Popkoor Prestige Den Bosch. Onder leiding van topdirigent Chiel de Cock zal het koor wekelijks in de prachtige theaterzaal van Novalis nummers gaan instuderen van de bekendste top 40-hits. Denk aan artiesten als 5 Seconds Of Summer, Calvin Harris, George Ezra, Bruno Mars.

Het koor onderscheidt zich van andere koren door de unieke en grootschalige aanpak. Het koor zal groeien tussen de 100 tot 150 deelnemers en mannen en vrouwen vanaf 12 jaar kunnen zich aanmelden. Op regelmatige basis zal het showkoor deelnemen aan concerten en evenementen. De optredens worden gedaan mét liveband en er wordt veel aandacht besteed aan solo’s, choreografie en show. Het popkoor in Den Bosch is onderdeel van de succesvolle serie van Prestige Vocal Groups in heel Nederland.

Dirigent Chiel de Cock weet met zijn aanstekelijke enthousiasme en expertise het beste uit elk koorlid te halen. Het koor is toegankelijk voor iedereen, want je hoeft geen noten te kunnen lezen en al denk je dat je niet goed kunt zingen, dat leert Chiel je tijdens de wekelijkse repetities. Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden voor de eerste gratis proeflessen op 26 maart en 2 april.

Kijk ook bij

Winterse Buitenbios bij Verkadefabriek

Na het succes van de eerste editie van Buitenbios im Schnee in 2022, nodigt de …