Het Maurick College presenteert de sprookjesmusical ‘Altijd zo gegaan …’

Het Maurick College kent een rijke theatertraditie. Elk jaar brengt het Mauricktheater een voorstelling in Theater de Speeldoos. Ook dit jaar kunt u genieten van een prachtige musical van het Maurick College.

Niet alleen wordt er al maandenlang gespeeld, gedanst en gezongen, ook naast het podium zijn veel mensen druk bezig met de musical. Pruiken worden gemaakt, flyers ontworpen, decors gebouwd, lichtplannen bedacht, rekwisieten verzameld en nog veel meer. Cast, crew, koor, orkest, (oud-)leerlingen en (oud-)docenten van het Maurick College hebben ongelooflijk hard gewerkt om een mooie voorstelling te creëren.

‘Altijd zo gegaan …’ vertelt het verhaal van een knappe, arrogante prins die een oude bedelaarster geen onderdak wil bieden. Hij wordt gestraft voor zijn egoïsme en verandert in een afzichtelijk beest. Gelukkig stapt de mooie, jonge Belle precies op tijd het kasteel binnen voor het laatste rozenblad valt en de betovering definitief is. Na haar aanvankelijke afkeer gaat zij het Beest waarderen en valt voor zijn innerlijke schoonheid. Zij leert hem kennen als een charmante en vriendelijke prins. Haar dorpsgenoten echter denken daar anders over …

Op 14, 15 en 16 maart kunt u de voorstelling ‘Altijd zo gegaan …’ zien in Theater de Speeldoos. Kaarten zijn via de website van Theater de Speeldoos te koop.

Kijk ook bij

Lezing ‘Portretten uit de Bourgondische en Habsburgse tijd’

Op 8 februari geeft Joyce Tritschler-van Os een lezing in DePetrus over portretten uit de …