Het Gripshuis. Wat is het geworden?

Na 8 maanden renovatie is het Gripshuis aan het Marktveld in Vught nu helemaal klaar. Met veel liefde en toewijding is dit bijzondere huis met respect voor de historische bouw opgeknapt. Zo kan Het Gripshuis weer jaren mee. Velen hebben tijdens de afgelopen Monumentendag al kunnen zien hoe het is geworden. De huidige eigenaren hadden het huis opengesteld, maar verwachtten niet dat het zó druk zou worden.

Het monumentale Gripshuis in het centrum van Vught kent een kleurrijke geschiedenis. De beroemde schilder Charles Joseph Grips liet het pand in 1881 bouwen en had er zijn atelier. In zijn geest stellen de huidige eigenaars Het Gripshuis nu beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar een stukje persoonlijke ontwikkeling.

Gratis workshops
Het leren omgaan met hooggevoeligheid is een van de specialisaties van Jan Hogema. Ton Mutsaars geeft mindfulnesstrainingen. Daarbij is er ook nog een sfeervol bed & breakfast gerealiseerd in Het Gripshuis. Tijdens ‘Proef Vught’ zondag 7 april is de deur van het Gripshuis vanaf 11.00 uur weer open. Jan Hogema en Ton Mutsaars geven dan ieder een workshop. Hooggevoeligheid: Wat is het? Hoe herken je het en hoe kun je er mee omgaan? Aanvang 12.00 uur. Mindfulness: Aandachtstraining voor meer acceptatie voor wat is. Aanvang 13.30 uur.

Aanmelden workshop
Wil je je graag aanmelden voor de gratis workshop hooggevoeligheid? Stuur dan een mailtje naar info@janhogema.nl. Voor de mindfulnessworkshop stuur je een mailtje naar info@tonmutsaars.nl. Er zullen in de loop van het jaar meerdere workshops gegeven worden in het oude atelier van Charles Joseph Grips. Jan Hogema en Ton Mutsaars ontmoeten je graag in het Gripshuis op 7 april, een bijzondere locatie waar inspiratie en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan. Meer informatie kun je vinden op: www.hetgripshuis.nl.

Kijk ook bij

Kerstconcerten Kerstkoor Boxtel

De Vereniging Kerstkoor Boxtel zal dit jaar twee kerstconcerten verzorgen. U bent van harte welkom …