Nicolette Roze

Herstelvoirt? Informatieavond over ‘middelengebruik’

Herstelvoirt is de naam van een groep betrokken Helvoirtenaren, die meer openheid wil creëren rondom middelengebruik en het taboe willen doorbreken. De groep creëert een ’podium’ voor het delen van kennis en leren van elkaars ervaringen en organiseert informatieve avonden waarbij iedereen welkom is.

Herstelvoirt wordt gewaardeerd als burgerinitiatief. De gemeente Haaren heeft 3 jaar steun toegezegd. Dat geeft de gelegenheid aan Herstelvoirt om ‘middelengebruik’, verleidingen en de problematiek eromheen onder de aandacht van vaders, moeders en jongeren te brengen.

Informatieavond
‘Een pilletje kan geen kwaad toch?’ Misschien niet of toch wel? Wil je daarover méér weten? Ga dan naar de informatieavond op 8 april. Herstelvoirt heeft Nicolette Roze uitgenodigd voor deze avond. Zij is een dappere moeder die haar dochter Danielle verloor aan gebruik van XTC. Sindsdien geeft Nicolette presentaties door heel Nederland. Op scholen geeft zij gastlessen aan ouders en leerlingen. Op haar website https://teamdanielle.nl schrijft Nicolette: “Ik ben Nicolette en ben de moeder van Daniëlle (en nog 3 kanjers). Danielle is op 26 juli 2016 overleden na gebruik van XTC. Na haar overlijden kon ik er met mijn gedachten niet bij dat dit kon gebeuren, daarom ben ik stichting team Danielle gestart. De presentaties die ik nu geef, hebben als doel een reëel beeld van XTC te scheppen, wat inhoudt dat ik alle kennis die ik de afgelopen jaren opgedaan heb, deel met de aanwezigen. Mijn motto is dat er bewustwording moet komen en om dit te bereiken geef ik presentaties, schrijf ik op social media, praat ik met diverse instanties en voed ik mij dagelijks met nieuwe kennis die ik op diverse kanalen op doe.”

Aanmelden
Herstelvoirt nodigt ouders en hun kinderen vanaf 12 jaar, jongeren, familie, bekenden en professionals uit om te komen luisteren en in gesprek te gaan met Nicolette. Wil je erbij zijn, laat het vooraf even weten en breng iemand mee. Altijd leuk om samen na te kunnen praten. Informeer je vrienden- en kennissenkring over deze avond, zodat zo veel mogelijk mensen op de hoogte zijn van deze avond. Aanmelden is fijn, maar geen must. Stuur een e-mail naar Herstelvoirt@gmail.com, voor vragen kun je bellen met Maria Simons, 06-30569216. Inloop vanaf 19.00 uur in HelvoirThuis. De lezing begint om 19.30 uur. Adres: Kloosterstraat 30, 5268 AC Helvoirt.

Kijk ook bij

Prinses Beatrix Spierfonds zoekt collectanten

Van 8 tot en met 14 september 2024 vindt de jaarlijkse collecte van het Prinses …