Scène uit Zeevonk (© Aaron Lapeirre)

Herfstvakantie in de Verkadefabriek

Van zaterdag 14 tot en met zondag 22 oktober kunnen kinderen, klein of groot, terecht in de Verkadefabriek in Den Bosch voor film, theater en leuke extra’s. Er is elke dag van de herfstvakantie iets te doen. Het complete programma is te vinden op de website van de Verkadefabriek:.

Film & extra’s
Poppendokters lappen met naald, draad en een dosis liefde knuffels met een schrammetje op tijdens de film Said & Anna (4+) op woensdagmiddag 18 oktober. Kinderen vanaf acht jaar mogen die avond op pad zonder hun ouders/begeleiders tijdens Kids Only. Ze kijken de film Dancing Queen (8+), gaan samen een hapje eten en doen mee aan een dansworkshop verzorgd door Forza Danza. Een eigen stop-motion film maken kan zaterdag 21 oktober bij de film Klara’s gekke treinavontuur (6+). Zondag 22 oktober wordt een familiefilmontbijt geserveerd voorafgaand aan Knor en Koning Worst (6+), winnaar van het Gouden Kalf in 2022. De kleuterfilm Rosa, de kleine bloemenfee (4+) en de stoere film Zeevonk (10+) zijn deze herfstvakantie meerdere keren te zien.

Theater
Danseres Anne-Beth Schuurmans en beeldend kunstenaar Elian Smits van Cie Squeez zijn donderdag 19 oktober in de kleine zaal te vinden met hun interactieve voorstelling Stip it voor peuters vanaf 2 jaar. In de grote zaal is zondag 22 oktober de voorstelling Hotel Hierwaardaar (8+) te zien van de Utrechtse gezelschappen De Dansers en Het Filiaal.

Gezamenlijk kunstwerk
In de gang kunnen kinderen meewerken aan een gezamenlijk kunstwerk. Het kunstwerk zal de hele herfstvakantie te zien zijn.

Verkadefabriek, Boschdijkstraat 45, 5211 VD Den Bosch.

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …