Heren, gadgets horen in een tas (en dus niet in een broekzak)

[Ingezonden mededeling]

Ken je die mannen die hun telefoon in hun broekzak dragen? Dat kan echt niet meer. We weten dat sommige heren het lastig vinden een tas te dragen. Zij associëren een tas met ‘vrouwelijk’. Hoe trekken we deze mannen over de streep? 

Door uit te leggen wat er met je outfit gebeurt als niet voor een tas kiest. Wees nou eerlijk, waar laat je je smartphone als je geen tas bij je hebt? In je broekzak? Wel eens voor de spiegel gestaan en gekeken hoe dat er uitziet? Waarschijnlijk niet, anders had je dat als man allang gelaten.

Een broekzak ziet er raar uit met zo’n telefoon erin en de broek gaat er totaal van uit vorm. Die zit echt niet meer comfortabel om de billen, en het oog wil ook wat. In een kontzak dan? Ook dat is uit den boze, want dan geef je zakkenrollers vrij spel.

En dan hebben we nog niet eens de portemonnee genoemd, een pen en een flesje water of een sleutelbos. Allemaal zaken die je dagelijks bij je draagt en die je ergens kwijt moet. Niet in broekzakken dus.

Crossbodytas is trend van dit moment
Al deze spullen kun je beter in een tas dragen. Vrouwen weten dat allang en dragen een damestas met flair. Het is belangrijk dat de mannen dat ook gaan dus. Wees niet bang dat je met het dragen van een tas over je schouder vrouwelijk over zou komen. Dat is gewoon niet zo. Zeker niet als je voor een stijlvolle herentas kiest.

Het kan ook anders. Draag een crossbody tas. Een tas die je met een schouderband dwars over het bovenlijf draagt. Ook als je een colbert aan hebt, kan dat prima en het ziet er stijlvol uit. Sterker nog; het is de trend van dit moment.

Met een stijlvolle schoudertas verandert je hele silhouet
Stijlvol, stoer uit en ook als je voor een mooie schoudertas heren kiest (die tevens crossbody te dragen is), ben je echt een gentlemen. Niets vrouwelijks aan. Je hebt er bovendien enorm veel voordeel bij, want al je spullen kun je in een mooie tas kwijt. Sterker nog; je silhouet verandert erdoor en je outfit komt een stuk modieuzer over.

Als je je laptop dagelijks met je meedraagt, raden we natuurlijk aan een laptoptas aan te schaffen. Die zijn er in alle soorten en maten en die kun je veelal prima crossbody dragen. Voordeel is ook dat je je handen vrij hebt.

Een laptoptas voor heren is er in prachtig leer, canvas of suède. Er is enorm veel keuze, ook als het gaat om de kleur. Het voordeel van leer is dat de tas mooier wordt naarmate je deze langer draagt. Een kras of deukje, dat maakt de tas alleen maar meer van jou.

En wist je dat je met zo’n tas een professionele indruk maakt? Of je nu in pak of casual verschijnt bij een klant, hier kun je echt mee voor de dag komen. Dan begrijp je waarom je je sleutelbos niet langer in je broekzak kunt laten of je telefoon in je kontzak. Ziet er niet uit, zo’n bolle broekzak.

Kijk ook bij

Zwarte handel en zware straf: de precaire toestand in Kamp Vught

Voedsel achterhouden voor fuifjes van het personeel, sigaretten voor veel geld verkopen aan bewakers of …