HelvoirThuis weer open

Sinds dinsdag 2 juni is HelvoirThuis gedeeltelijk weer open. Meer dan ooit wil HelvoirThuis een plek zijn waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, vooral ook omdat ze elkaar zo’n lange tijd niet hebben gezien.

Voor de komende tijd zijn de openingstijden: Huiskamer/boekenuitleen maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur. Het VVV-Van Gogh informatiepunt is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur.

Welkom-Thuis-actie
Om iedereen te verwelkomen, wordt de eerste twee weken thuisgemaakte cake geserveerd bij je eerste kop koffie, cappuccino of thee. Wat je moet weten voor je bezoek: Volg de richtlijnen van de overheid en blijf dus thuis als je de bekende klachten hebt. Volg de route naar de ingang van de Huiskamer en wacht bij de balie. Je kunt wel rechtstreeks naar de VVV. Bij de balie volgt een korte gezondheidscheck. Ook Helvoirthuis is gehouden aan het maximumaantal van 30 bezoekers. Bezoekers worden geregistreerd, bij binnenkomst en bij het verlaten.

1,5 meter
De Huiskamer is erop ingericht dat de bezoekers 1,5 meter afstand kunnen houden. Er is een aparte in- en uitgang in de Huiskamer. Volg hierbij de aanwijzingen. Bij de bar kun je je drankje bestellen, afhalen en alléén per pin betalen, het liefst contactloos. Fietsen kunnen alleen nog geparkeerd worden aan de voorzijde van het HelvoirThuis, bij de speelplaats. Houd hierbij rekening met de schoolkinderen! Bij vragen kun je mailen naar jan@helvoirthuis.nl.

Kijk ook bij

Maak eens een ommetje: Jagershagen en Sparrendaal

Wandelen over grotendeels onverharde paden, dicht bij huis genieten van natuur en landschap. Dat kan …