Help Stichting Hulp voor Oekraïne

Stichting Hulp voor Oekraïne in Vught staat al sinds het begin van de oorlog onvermoeibaar klaar voor de getroffenen in Oekraïne, en heeft jouw hulp nodig om dit werk voort te zetten. In de afgelopen twee jaar heeft de stichting met jullie steun meer dan 350 ton aan hulpgoederen verzameld en verzonden naar Oekraïne. Dit heeft direct geholpen bij het ondersteunen van ongeveer 65.000 mensen die getroffen zijn door de dagelijkse aanvallen van Rusland.

Achter deze inspanningen schuilt echter een financiële uitdaging. Elke vrachtwagen geladen met hulpgoederen die vertrekt vanuit Vught brengt kosten met zich mee. Het transport van Nederland naar Oekraïne bedraagt 2.000 euro en nog eens 1.500 euro om de hulpgoederen binnen Oekraïne te verdelen naar de gebieden waar ze het meest nodig zijn, zoals Bachmoet, Cherson en Charkiv. Stichting Hulp voor Oekraïne gelooft dat samenwerken de sleutel is om deze humanitaire missie voort te kunnen zetten. Daarom doet ze een beroep op jou om de stichting te blijven steunen.

Hoe kun je helpen?
Er zijn diverse mogelijkheden om de stichting te ondersteunen zodat ze de mensen in de Oekraïne kan blijven helpen. Dat kan b.v. door 1 kilometer van de vrachtwagen te sponsoren. Elk klein bedrag maakt een groot verschil. Jouw bijdrage van 1,11 euro staat gelijk aan het sponsoren van 1 kilometer van de vrachtwagen op zijn reis van Vught naar Rivne. Je kunt doneren via de website of je donatie contant (of bijvoorbeeld een statiegeldbonnetje) inleveren bij het sorteercentrum, gevestigd aan de Esscheweg 105 in Vught. Het sorteercentrum is geopend op maandag, dinsdag en woensdag van 14.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur.

Samen kunnen we hulpgoederen blijven sturen naar degenen die het hard nodig hebben in Oekraïne. Jouw bijdrage, hoe klein ook, maakt een groot verschil. Voor meer informatie, donaties en contact: www.hulpvooroekraine.nu, www.facebook.com/samenvooroekraine, info@hulpvooroekraine.nu. Adres: Esscheweg 105, hal 3 Vught.

Kijk ook bij

Swim & Dance to Fight Cancer Den Bosch-Vught

Op zondag 1 september vindt het unieke evenement Swim & Dance to Fight Cancer plaats …