Help KWF Kankerbestrijding

Van 2 tot en met 8 september gaan er weer 100.000 collectanten de straat op om geld op te halen voor KWF. In Vught is er nóg meer hulp nodig. Doe jij mee? Doneer je tijd aan KWF Kankerbestrijding.

Doe jij mee als vrijwilliger in de eerste week van september voor de missie ‘Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor de patiënt’? Het KWF droomt van een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is. Dankzij vrijwilligers komt deze droom iets dichterbij. KWF Vught is op zoek naar twee wijkhoofden en drie collectanten. Voor de omgeving van de Aert Heymlaan en De Heun worden wijkhoofden gezocht. Voor de omgeving IJsvogel, Fazant en Reigersbeklaan worden collectanten gezocht. Als wijkhoofd zorg je dat de collectanten in jouw wijk een collectebus krijgen. Na de collecteweek verzamel je de volle bussen en breng je ze naar het bestuur. Je hoeft zelf niet te collecteren. Dat mág natuurlijk wel!

Wat doe je als collectant?
Je wijkhoofd zorgt ervoor dat je voor de aanvang van de collecteweek de collectebus ontvangt. Daarna loop je als collectant huis-aan-huis in de één of twee straten die voor jou zijn. Dat doe je zoals je dat zelf wilt: een uurtje, twee uurtjes. KWF is blij met elk uurtje! Ben je klaar? Dan breng je de volle bus naar je wijkhoofd terug. Ook als je twee uurtjes wil collecteren bij één van de supermarkten in Vught, ben je welkom. Heb je vragen of doe je mee? Bel dan met Nellie van Bolderen op 06-21668797 of mail naar avanbolderen@home.nl.

Charlotte van den Boom, wijkhoofd en collectant KWF Vught: “Ik doneer heel graag een deel van mijn vrije tijd om de missie van KWF Kankerbestrijding te realiseren.”

Jolanda van de Mortel-Moonen: “Wat ben ik blij dat ik zo gezond ben en mijn steentje kan bijdragen om de strijd tegen kanker aan te gaan.”

Kijk ook bij

Naam Wasserij De Spuistroom terug in de Uilenburg

Sinds 21 juni 2024 is de originele ‘Eerste steen’ uit 1949 terug op het terrein …