V.l.n.r.: Jildou Bakker-Tolsma, Mike Wiersema, Bart van de Water, Valentine Kortbeek, Jeroen Leenders

Hef jij met ons het glas tijdens de sportquiz?

Ingezonden mededeling

Tien jaar geleden had nog nooit iemand gehoord van MOVE Vught. Inmiddels zijn buurtsportcoaches van MOVE niet meer weg te denken uit de Vughtse samenleving. Bart, Jildou, Jeroen, Mike en Valentine zetten zich, samen met zo’n 25 stagiairs, dagelijks in om de mensen uit Vught, Helvoirt en Cromvoirt in beweging te krijgen.

Veel mensen denken dat sport of bewegen een doel op zich is. Maar MOVE zet sport en bewegen ook vaak in als middel om bijvoorbeeld sociale contacten te bevorderen of mensen zich lekkerder in hun vel te laten voelen, zowel lichamelijk als geestelijk.

Sportquiz
Deze mijlpaal van 10 jaar mag niet onopgemerkt voorbijgaan. MOVE wil graag samen met verenigingen, sportprofessionals, stagepartners, onderwijs én deelnemers het glas heffen. Rondom dit feestelijke moment wordt een heuse sportquiz georganiseerd, waaraan jij kunt deelnemen! Iedereen kan deelnemen, met of zonder sportieve kennis. Het belooft in ieder geval een gezellige avond te worden. De sportquiz vindt plaats op vrijdag 2 juni. Om 19.30 uur heffen we het glas om te proosten op 10 jaar MOVE. Direct daarna volgt de spannende sportquiz, met de thema’s muziek, puzzel, pub en beeld. De avond staat onder leiding van de muzikale klanken van RUM (Roept U Maar).

Aanmelden
De sportquiz is voor iedereen (v.a. 16 jaar) die MOVE Vught een warm hart toedraagt en een gezellige avond wil quizzen. Om deel te nemen aan de sportquiz ga je naar www.vughtbeweegt.nl en schrijft jouw team in! Een team bestaat uit 4-6 personen en het deelnemersgeld bedraagt 15 euro per team. De opbrengsten van de avond komen ten goede aan de Maarten van der Weijden Foundation.

Kijk ook bij

Taalvrijwilliger worden?

In de gemeente Vught hebben ongeveer 3.000 inwoners moeite met taal, rekenen of digitale vaardigheden. …