Heel Reinier Bakt

Vught – Op woensdag 5 april gaan cliënten, medewerkers en vrijwilligers van Reinier van Arkel aan de slag voor het evenement ‘Heel Reinier Bakt’. Ongeveer 15 teams gaan met elkaar de strijd aan om de lekkerste zoete lekkernij van Reinier te maken. Die middag maakt de vakkundige jury, bestaande uit Arthur de Rouw, Erik Welten, Jorienne Winnubst en Eddy van Doorn, iets na 15:00 uur bekend wie de winnaars zijn. Daarna kan het feest op het Zorgpark Voorburg losbarsten en kan iedereen smullen van de cakes, koeken en taarten.

De deelnemende teams kunnen op 4 en 5 april gebruikmaken van de kookstudio op het Zorgpark of van de keuken op de eigen afdeling. Team Voeding zorgt voor de nodige deskundigheid en begeleiding hierbij. Vanaf 15:00 uur is het feest voor de deelnemers en bezoekers in de Tussenschakel op Parklaan 9 op Zorgpark Voorburg in Vught. Iedereen is hierbij welkom om van de lekkernijen te proeven.

Heel Reinier Bakt wordt georganiseerd in het kader van het 575 jarig bestaan van Reinier van Arkel. Dat vieren we met vele grote en kleine activiteiten gedurende dit jubileumjaar. In mei volgen het Lentefeest, burendag Hostel en de estafetteloop Reinier Run. In juni een kunst- en kitschveiling en straatbarbecues. Volg het programma op www.reiniervanarkel.nl/575jaar.

Trots op ons rijke verleden, maar vooruitkijkend naar de toekomst bouwen wij aan een betrokken, bevlogen en betrouwbaar Reinier van Arkel. Voor cliënten van alle leeftijden met complexe psychiatrische problematiek biedt Reinier van Arkel gespecialiseerde psychiatrische behandeling en begeleiding, bij voorkeur in de eigen omgeving van onze cliënten.

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …