MOP Dames 1 seizoen 2020-2021

HC MOP gaat door met huidige staf Dames 1

Het duo Roeland de Laat en zijn assistent Moses Lodarmasse blijven volgend seizoen verbonden aan het eerste damesteam van de Vughtse hockeyclub.

Voorzitter Walter van Benthem is verheugd dat de samenwerking met de coaches wordt gecontinueerd. “We zijn blij met en trots op de samenwerking met de coaches, binnen de spelersgroep en de staf. We draaien met Dames 1, na zes gespeelde wedstrijden, goed mee in de Promotieklasse. En wie weet, kunnen we de competitie in het voorjaar hervatten.”

Hoofdcoach De Laat: “We zijn vorig jaar begonnen met een plan en hebben dat helaas nog niet ten uitvoer kunnen brengen. In het begin was het wennen, maar na een paar wedstrijden zag je dat het steeds beter ging lopen en men elkaar kon vinden. Samen met Moses (tevens assistent-trainer/bondscoach bij de Nationale vrouwenploeg van Wales en bondscoach U23 Wales) wil ik de huidige opbouw voortzetten voor het komende jaar en met deze meiden meedoen voor de hoogste plekken in de Promotieklasse. Ook vind ik het belangrijk, net als HC MOP, om mee op te leiden en een betere aansluiting te creëren tussen de topjeugd meisjes en Dames 1.” Assistent-coach Lodarmasse: “We hebben een mooie ploeg, met een geweldige teamspirit. Echt broederschap. Ze gunnen elkaar succes, zijn respectvol en de speelsters voelen zich thuis en welkom. Ik kijk ernaar uit om volgend seizoen verder te bouwen.”

“Wij zijn tevreden dat de continuïteit van de trainers en begeleidende staf bij ons vlaggenschip zo vroeg al voor het volgende seizoen zo goed als vaststaat”, aldus de voorzitter. Ook Toon Siepman zal vanuit zijn expertise en verbintenis met MOP een veld- en sleepcornertraining blijven verzorgen. Tophockey is een speerpunt voor familieclub MOP met 57 jeugdteams, waarvan een aantal landelijke jeugdcompetitie speelt.

Kijk ook bij

Martien en Jet van Broekhoven 65 jaar getrouwd

Martien (87) en Jet (86) van Broekhoven zijn op 20 juli 65 jaar getrouwd. Zij …