Harmonie Oude Post bestaat 100 jaar en presenteert: Raise a Glass – Swing when you’re winning

Harmonie Oude Post bestaat in 2023 100 jaar. In dat kader heeft ze niemand minder dan Dennis van Aarssen, winnaar The Voice of Holland in 2019, gestrikt voor een swingend concert op zaterdag 21 oktober in de Orangerie, St. Josephstraat 15 te ’s-Hertogenbosch.

Elke dag moet gevierd worden en dat is precies waar de succesvolle crooner en jazzzanger Dennis van Aarssen en Harmonie Oude Post elkaar gevonden hebben in de aanloop naar deze muzikale voorstelling met de titel ‘Raise A Glass’.

Vanaf het moment dat Dennis van Aarssen de jury van The Voice of Holland omverblies met zijn vertolking van Sinatra’s ‘That’s Life’ veranderde zijn leven compleet. Hij won de finale van het populaire tv-programma, maakte een debuutplaat en nam in 2020 een prestigieuze Edison Jazz in ontvangst, de oudste muziekprijs van ons land. Inmiddels reist de succesvolle zanger samen met zijn eigen bigband en theatershow stad en land af. Daarom is Harmonie Oude Post extra trots dat hij bij en met e harmonie binnenkort op het podium van de Orangerie staat.

Hoewel Harmonie Oude Post zich qua muzikaliteit zo breed mogelijk profileert, biedt de samenwerking met Dennis van Aarssen de mogelijkheid om zich te verdiepen in de bigbandmuziek. Niet alleen jazzvoorbeelden als Frank Sinatra & Michael Bublé, maar ook een album als Swing When You’re Winning van Robbie Williams is  een bron van inspiratie.

Tijdens ‘Raise A Glass’ zal Harmonie Oude Post, onder leiding van dirigent Hugo Verweij, niet alleen Dennis van Aarssen begeleiden bij zijn eigen nummers, maar ook samen met hem nummers van zijn favoriete artiesten brengen. En dat natuurlijk aangevuld met vele andere bekende nummers die het geheel tot een swingende avond zullen maken. Daarmee belooft het voor alle muziekliefhebbers een onvergetelijke avond te worden in de Orangerie ’s-Hertogenbosch.

De ticketverkoop voor het concert is inmiddels al gestart.  Kaarten kosten € 21,50 (inclusief € 1,50 servicekosten) en zijn te bestellen via Ticketpoint.

Kijk ook bij

Light on Labs zet digital design, grafiek, glas en keramiek in de spotlights

Vrijdag 1 en zaterdag 2 december Den Bosch Onder de noemer ‘Light on Labs’ slaan …