Harmonie Kunst & Vriendschap zoekt penningmeester

Ingezonden mededeling

In de oudste muziekvereniging van Vught (opgericht 1876) maken jong en oud al 145 jaar muziek. Het repertoire is zeer divers. We spelen hippe muziek, licht klassiek, jazzy muziek, filmmuziek en voor de bijzondere gelegenheden zoals Koningsdag en Sinterklaas spelen we vrolijke marsen. De vereniging heeft uniformen in bezit die alleen bij bijzondere gelegenheden worden gedragen. De concerten worden uitgevoerd in eigen kleding. De vereniging heeft ook een flink aantal instrumenten in eigendom die beschikbaar worden gesteld aan de leden die een muziekopleiding volgen en/of meespelen in opleidingsorkest Rappo Grande of het Groot Orkest. Een bloeiende, sprankelende vereniging van ongeveer 85 leden, waar de jonge leden in de meerderheid zijn.

Wat moet de enthousiaste penningmeester doen en kunnen?
We zijn op zoek naar een enthousiaste penningmeester die het huidige bestuur helpt de financiën op orde te houden. De penningmeester hoeft niet per se muziek te maken. Houden van muziek is al voldoende. De functie komt beschikbaar in de eerste helft van 2022. Je hoeft geen boekhouder of econoom te zijn om toch de financiën van de vereniging te kunnen beheren. De boekhouding wordt vakkundig gevoerd door Finance4All, binnen Vught een bekend administratiekantoor. De gebruikelijke taken van een penningmeester, zoals het contact onderhouden met Finance4All, het betalen van de facturen, de geautomatiseerde incasso van de contributie 2x per jaar en samen met de bestuurders de jaarcijfers, de begroting en de subsidieverantwoording voorbereiden vormen de belangrijkste taken. De belangrijkste competenties zijn gestructureerd kunnen werken, handig met een computer, goed kunnen communiceren, integer als het gaat om vertrouwelijke informatie en met geld omgaan.

Nieuwsgierig?
Ben je nieuwsgierig geworden en vind je het een leuke uitdaging om onze muziekvereniging mee te besturen en de financiën te beheren, schroom dan niet om even een mailtje te sturen aan de secretaris of de huidige penningmeester. Wij maken graag kennis met je. Informatie is te verkrijgen bij de secretaris (secretaris@harmonievught.nl; telefoon 06-49811477) of bij de huidige penningmeester (penningmeester@harmonievught.nl).

Kijk ook bij

Zwaluw MO13-1 najaarskampioen!

De meiden van MO13-1 van de Vughtse voetbalvereniging Zwaluw VFC zijn afgelopen weekend kampioen geworden …