Harmonie ‘Kunst Adelt’ hervat inzameling oud ijzer

Het inzamelen van oud ijzer door Harmonie Kunst Adelt is na het uitbreken van het coronavirus tijdelijk stilgelegd. Maar vanaf nu is het weer mogelijk om te bellen of mailen en een afspraak te maken om oud ijzer te laten ophalen.

Melden kan via e-mail: oudijzer@harmoniekunstadelt.nl en telefonisch bij: Bart Meesters: 06-55513017, Piet Vermeer: 06-26033310 of Ad Verboven: 06-51063508; Wat niet wordt meegenomen zijn: koelkasten, diepvriezers en tv’s. Verder is alles welkom zoals soorten metalen, elektriciteitsdraad, accu’s, computers, wasmachines, wasdrogers. Kortom alles waar een stekker aan zit!

Nog niet
Graag zou ‘Kunst Adelt’ het inzamelen van kleding, boeken, platen, cd’s, dvd’s ook weer opstarten, maar helaas vanwege te weinig opslagruimte gaat dat nog niet. De reden is het vervallen van de laatste markt op 21 maart, waardoor het magazijn vol is blijven staan en er geen dozen zijn vrijgekomen om nieuwe aanvoer in te bewaren. De organisatoren zouden het enorm waarderen wanneer de in te leveren spullen nog een tijdje bij u thuis mogen blijven. Vanaf 22 augustus start de inzameling weer en ze hopen op zaterdag 19 september toch wel weer een gezellige marktdag te mogen houden. Voor inlichtingen Kledingmarkt: telefoon 06-10826054. Boekenmarkt: telefoon 0411-643018.

Kijk ook bij

Expositie Joris van Spaendonck bij Van Loon Galleries

Van Loon Galleries organiseert een expositie met schilderijen van Joris van Spaendonck. De expositie is …