(Foto: Gerlo Beernink)

Hardloop-clinic ‘Start to Run’ in Vught begint weer

Doe mee met Start to Run! Met deze hardloop-clinic voor starters kun je de hardloper in jou ontdekken. Ook wanneer je al eens met lopen bent begonnen, maar dat om welke reden dan ook niet hebt kunnen volhouden, is Start to Run perfect voor jou. Samen beginnen met hardlopen is gewoon leuker! Het programma is verantwoord opgebouwd, de trainingen in de mooie omgeving van de Vughtse Heide zijn supergezellig.

Start to Run is al sinds jaren een heel succesvol initiatief van de Atletiekunie, bedoeld voor de (opnieuw) beginnende loper. Op 6 zondagochtenden wordt getraind en op de 7e en laatste ochtend, (let op: deze valt op een zaterdag) loopt iedereen een mooie ronde van 2 of 3 kilometer in de Vughtse natuur. In Vught wordt Start to Run professioneel begeleid door Wim Akkermans samen met een aantal ervaren, gediplomeerde trainers van Loopschool Wim Akkermans.
“Hardlopen is een unieke ervaring waarbij je geniet van de mooie, groene omgeving van Vught waarin we lopen. Bovendien is hardlopen goed voor je fysieke én je mentale gezondheid”, zegt Wim Akkermans.

Opbouw
Enthousiaste en gekwalificeerde trainers, een verantwoord programma, een mooie omgeving, een gezellige groep mensen met één gemeenschappelijk doel. Dat zijn de ingrediënten van Start to Run. Op zondag 26 februari kun ook jij beginnen met deze geweldige loopclinic. In de trainingen is extra veel aandacht voor de balans in belasting, belastbaarheid, looptechniek en blessurepreventie.

Informatie en aanmelden
De trainingen in Vught starten vanaf het paviljoen van tennisvereniging Wolfsbosch, Zonneweilaan 20, om 10.30 uur. Aan een paar trainingen gaat een stukje relevante theorie vooraf, maar het grootste deel van de clinic is praktijk. Kijk voor meer informatie en de kosten op www.loopschoolwimakkermans.nl. Jezelf aanmelden doe je daar ook.

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …