Handen uit de mouwen in Natuurspeeltuin Gestel

Scheppen, harken, kruiwagens. De vrijwilligers hadden zaterdag 20 oktober van alles bij zich voor de 1e bladruimronde van dit jaar. Ze staken flink de handen uit de mouwen. Met resultaat: korven vol blad! In november en december volgen nog twee rondes. Dan hopen we weer op een goede opkomst. Zo zorgen we met elkaar dat de speeltuin het hele jaar door een schone en veilige speelplek is en blijft.

Zaterdagochtend. Het was een plaatje. Indian Summer in Natuurspeeltuin Gestel. Een aantal enthousiaste vrijwilligers was druk in de weer, maakte de speeltuin zo veel mogelijk bladvrij. Want hoe mooi ook, het vallende blad maakt paadjes en toestellen glibberig. Verder voerden de vrijwilligers wat klein onderhoud uit.

Vrijwilligers voor bladruimen en andere klussen gezocht
De bomen in en rond de speeltuin zijn nog niet kaal. Er zullen nog veel meer bladeren gaan vallen. Vandaar dat ook op zondag 18 november en zaterdag 15 december bladruimrondes staan ingepland. Kom helpen. Het kost je hooguit anderhalf uur. Koffie, thee of limonade staan voor je klaar. We beginnen beide dagen om 10.30 uur. Om de speeltuin leuk, mooi en veilig te houden, zijn vrijwilligers nodig. De speeltuin kan alleen bestaan door inzet van mensen die de speeltuin een warm hart toedragen, door een financiële bijdrage en/of door hun inzet. Elk uurtje dat je kunt helpen is welkom, zonder verdere verplichtingen. Denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van kleine onderhoudswerkzaamheden, een ochtendje collecteren, etc. Op www.natuurspeeltuin.nl vind je meer informatie en kun jij je aanmelden. Natuurlijk kun je ook altijd even contact opnemen met Marijn via speeltuingestel@gmail.com.

Kijk ook bij

Het is bijna tijd voor de Vughtse Cultuurweek 2023

Ingezonden mededeling De Vughtse Cultuurweek 2023 staat weer voor de deur. Dit jaar zal de …