Halderse Voorjaarsfeesten met grootse Vrijmarkt op 20 mei

Een klein buurtschap, een groots feest. Zaterdag 19 en zondag 20 mei staat buurtschap Halder in het teken van de jaarlijkse Voorjaarsfeesten. Dit jaar bevat het programma onder meer optredens van de bands The Oldtimers en de Quickback Band. Ook van de partij zijn de blazers en slagwerkers van de PB Band. Trots is het evenement op de nieuwe hoofdsponsor: Geerts Adviesgroep uit Gemonde.

Onderdeel van de festiviteiten is de jaarlijkse Vrijmarkt. Elk jaar trekt deze enkele duizenden bezoekers uit de hele Meierij en doen zowel koopjesjagers als kraamhouders goede zaken. De Vrijmarkt vindt plaats op zondag 20 mei en wordt omlijst met livemuziek.

Inschrijven voor Vrijmarkt
Zeker vanwege het fraaie decor is de Halderse Vrijmarkt de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in de regio. De ligging aan de Dommel en het zicht op het prachtig gerestaureerde kasteel Nieuw-Herlaar maken van Halder een aantrekkelijke plek voor de Vrijmarkt. Voor de organisatie van de Vrijmarkt tekent CV De Dorst(t)vlegels. De huurprijs per kraam is € 25. U kunt u inschrijven op de webpagina over de Voorjaarsfeesten. Daar vindt u een speciaal aanmeldformulier.

Kijk ook bij

Inschrijving Zomerschool Vught start vandaag

Over enkele weken breekt weer een mooie periode aan: Liefst 7 weken lang kunnen 55-plussers …