Patisserie De Rouw
Flairck

GUO klaar voor concertserie 2020/2021

GUO-concertserie 2020/2021 omvat acht GUO-concerten op zondagmiddagen in Hotel-Restaurant Boschoord, Gemullehoekenweg 143, Oisterwijk. Het legendarische Flairck opent op 11 oktober met een werelprimeur: het allereerste presentatieconcert van hun 25e cd, ‘Back Alive’. The Lasses en Billy & Bloomfish sluiten af op Hemelvaart 13 mei met een dubbelconcert.

Zolang het social-distance-beleid van kracht is, laat GUO niet meer dan 30 bezoekers per concert toe. Om de serie levensvatbaar te houden, geven de artiesten twee concerten per middag tegen één gage.

“Zo kunnen we 60 bezoekers per middag ontvangen en krijgen we het over een seizoen rond”, aldus GUO-bezieler Jos Creusen die zeer te spreken is over de solidariteit tussen organisatie en artiesten. Het eerste concert is telkens van 13.30 tot 15.00 uur en het tweede van 16.00 tot 17.30 uur. Er is geen bezoekerspauze. Tijdens concerten staan klepramen tegenover elkaar open voor de luchtcirculatie. Tussen beide concerten luchten en desinfecteren GUO-vrijwilligers de zaal. Bezoekers bestellen hun drankjes voor en na de concerten aan de bar en reserveren hun tickets digitaal.

Website www.groetenuitoisterwijk.nl is weer opgetuigd, tickets worden al weer flink gereserveerd in de digitale ticketshop volgens principe ‘corona-proof vol = corona-proof vol’, voor Flairck zijn zelfs beide concerten al bijna uitverkocht, de seizoenskrant wordt op 15.000 exemplaren gedrukt om in september in Oisterwijk en omgeving huis aan huis te worden bezorgd en GUO-concertserie 2020/2021 staat als een huis met een keur aan afwisselende zit-/luisterconcerten voor fijnproevers. Tickets inclusief reservering kosten € 20, parkeren bij Boschoord is gratis en GUO-bezoekers genieten voordelen bij lunches, diners en hotelovernachtingen, te reserveren via administratie@hotelboschoord.nl.

GUO-concertserie 2020/2021
11 oktober: Flairck (NL, België, Mexico, Kazachstan)
15 november: Jim Boyes & Maarten Decombel (UK, België)
20 december: Nathan Bell (USA)
17 januari: David Munnelly & Shane McGowan (Ierland)
7 februari: Kieran Goss & Annie Kinsella (Noord-Ierland)
14 maart: Martyn Joseph (Wales)
18 april: Helen Flaherty Band (Schotland, NL, België)
13 mei: dubbelconcert The Lasses / Billy & Bloomfish (NL/België)

Info en tickets via www.groetenuitoisterwijk.nl.

Kijk ook bij

Cursus Vilten in DePetrus

Begin oktober start de cursus Vilten van ABZ in DePetrus. Deze wordt in zes bijeenkomsten …