Grote inzamelactie oud metaal door Harmonie Wilhelmina

Sinds 2015 zamelt Harmonie Wilhelmina oud ijzer in. Met de opbrengst van dit oud ijzer kan de vereniging hele mooie dingen doen. Zaterdag 5 oktober wordt er weer een grote inzamelactie gehouden.

Denk aan de viering van ons 100-jarige jubileum in 2018. Het geweldig feest in de Jacobahallen werd mede mogelijk gemaakt door het oud ijzer dat de afgelopen jaren is gedoneerd door de inwoners van Den Dungen, Maaskantje en heel Sint-Michielsgestel! Ook in de toekomst wil de harmonie mooie concerten en muzikale feesten blijven geven. Daarom wordt de inzameling van oud ijzer voortgezet.

Spullen aanmelden
De vrijwilligers van Harmonie Wilhelmina komen de spullen die dag bij u ophalen. Het bestuur zou het fijn vinden als u van tevoren via de mail of telefonisch de spullen aanmeldt, zodat u zeker niet vergeten wordt. Dat kan via oudijzer@wilhelminadendungen.nl of via 06-49378447.

Twee keer per jaar houdt Wilhelmina een grote inzamelactie waarbij in één dag door het hele dorp ijzer wordt opgehaald, maar ook ná de grote inzamelactie kunt u gewoon uw oude metalen blijven aanbieden en komen de leden dat graag ophalen! Daarvoor wordt dan een aparte afspraak gemaakt, waarvoor het bovengenoemde mailadres of telefoonnummer gebruikt kunnen worden.

Voor het inzamelen heeft de harmonie toestemming van de gemeente Sint-Michielsgestel gekregen. Mede vanwege de voorwaarden, verbonden aan deze toestemming, kunnen géén koelkasten, diepvriezers of televisies worden opgehaald. Tot slot het verzoek om géén oud ijzer aan straat te leggen. Tijdens de vorige oud ijzer acties waren de spullen al verdwenen voordat de medewerkers van de harmonie langs kwamen.

Kijk ook bij

Pilotenhulp en de vooroorlogse Werkliedenvereniging

In de meest recente uitgave van ‘Schatten van Vught’ vertelt Wieke Schrover over een dramatische …