Griezelen in Vught

Halloween is een jaarlijks terugkomend evenement in het jaar; het ‘griezelfeest’ is over komen waaien vanuit Amerika, en wordt in Nederland steeds bekender en groter gevierd. Ook in Vught kun je op dinsdag 31 oktober griezelen.

Kinderen in Vught vinden het ook leuk om elk jaar mee te doen aan ‘trick or treat’. Mark Pander: “Jaarlijks bouwen wij in de Bleekstraat onze voortuin om tot een soort van spookhuis met echte verklede mensen erin die de jongeren aan het schrikken brengen. Dit jaar wordt het bouwwerk nog groter dan voorgaande jaren en verwachten we ook een groter bezoekersaantal. Vorig jaar mochten we al ruim 350 kinderen in ons spookhuis begroeten, en zelfs de cameraploeg van Omroep Brabant kwam langs om er een kleine ‘special’ van te maken.”

Gratis
Wil jij dit jaar ook komen griezelen bij het spookhuis in de Bleekstraat 16 van 18.00 tot 00.00 uur, dan kan dat uiteraard, een bezoek is immers helemaal gratis! En de kinderen krijgen aan het eind van het bezoek ook nog wat lekkers mee, want daar komen ze uiteindelijk voor … Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op www.halloweenvught.nl.

Kijk ook bij

O’pen Atelierroute Oisterwijk

Op zondag 30 juni is de tweede editie van de O’pen Atelierroute Oisterwijk. Het is …