Deelnemers Walking Football in actie

Gratis Walking Football voor 60-plussers in zomervakantie

Het Walking Football-team bij Zwaluw VFC wordt een leuk en hecht team van mannen (60+) die graag een potje voetballen. Rennen is er niet meer bij, maar het fanatisme is er niet minder om!

De ochtend start met sterke koffie en slappe klets. Om 10.30 uur staat iedereen in de startblokken om lekker te gaan voetballen. Eerst een goede warming-up om de spieren los te maken en daarna volgen verschillende leuke en uitdagende techniekoefeningen. En als de maatregelen het toelaten, wordt de training afgesloten met een partijvorm. Dat alles, zoals de naam Walking Football al aangeeft, gebeurt wandelend. Na afloop moet er natuurlijk worden nagepraat over die fantastische acties op het veld en of die laatste goal nu wel of niet telde. De ochtend wordt afgesloten met een bakkie koffie en met enige regelmaat iets lekkers, verzorgd door Zwaluw VFC.

Doorgaan in zomervakantie
Walking Football is een initiatief van MOVE Vught en Zwaluw VFC en vindt plaats op woensdagochtend op Sportpark Bergenshuizen, De Kikvorsch 5, te Vught. De activiteit staat gepland van 10.30-11.30 uur. De kantine is geopend van 09.30-12.30 uur voor koffie of thee. Omdat er een aantal maanden niet gevoetbald kon worden vanwege de coronacrisis én het enthousiasme en fanatisme van de deelnemers, is besloten om Walking Football de gehele zomervakantie te laten doorgaan.

Nieuwe deelnemers
Lijkt het jou leuk om deel te nemen aan het Walking Football? Dat kan! Je kunt je opgeven via www.vughtbeweegt.nl, maar je mag ook gewoon een keer komen kijken. Wil je meer informatie, mail dan naar info@movevught.nl. LET OP: deelname in de zomervakantie is gratis! Wacht niet langer, pak je sportspullen en doe mee!

Kijk ook bij

Wil je graag in een jazzbandje spelen?

“De laatste repetitie voor de zomervakantie van JAZZWERK heb ik (oma van Bram) genoten van …