Gratis ‘Try Out’ in Elzenburg in herfstvakantie

Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg, Plaza Cultura en MOVE Vught hebben de handen weer ineengeslagen. In gezamenlijkheid hebben zij een mooi programma samengesteld voor de jeugd van Vught, Helvoirt en Cromvoirt. Op donderdag 28 oktober vindt ‘Try Out’ plaats in JJC Elzenburg aan de Brabantlaan.

Er is een programma voor de basisschooljeugd (gr. 7-8) in de middag en een avondprogramma voor de jongeren van de middelbare school (klas 1 t/m 4). Naast de leuke workshop/clinics zoals graffiti, kickboksen, koken en lasergamen is er een chilloutroom (d’n Elze) waar de jeugdige bezoekers lekker hun eigen ding kunnen doen. De hele middag en avond is er een green screen beschikbaar waarmee je te gekke foto’s kunt maken.

Meer info en inschrijven
Deelname aan de activiteiten is gratis. Wil je verzekerd zijn van een plekje, schrijf je dan in via Vught Beweegt. Als er nog plekken beschikbaar zijn, kun je ook op de dag zelf aansluiten! Voor meer informatie ga je naar www.movevught.nl/activiteiten/try-out en om in te schrijven ga je naar www.vughtbeweegt.nl. Als je vragen hebt, kun je de organisatoren van Try Out bereiken via info@movevught.nl, maar je kunt hen ook aanspreken bij Elzenburg of een berichtje sturen via de socials (@tryoutvught).

Kijk ook bij

Vught zet nieuwe stappen in ontwikkelingen rondom de PI

Het tracé van de nieuwe tijdelijke ontsluitingsweg bij de Penitentiaire Inrichting (PI) Vught is bekend. …