Gratis tekenles in Esch

Ton van Eijndhoven geeft al een paar jaar gratis les aan mensen die willen leren tekenen. Het gaat om de befaamde basis voor elke voorkeur. Zoals een stilleven, bloemen, dieren, stripfiguren of, zijn eigen voorkeur, portretten.

De les wordt gegeven op vrijdagmorgen van 09.30 tot 11.30 uur, in de hobbyruimte achter de St.-Willibrordusschool aan de Postelstraat in Esch. De deelnemers drinken koffie en/of thee en dit kost 50 cent per consumptie.

Wat hebt u als kandidaat nodig? Op de eerste plaats zin om te tekenen. Tekenpapier A3-formaat (tekenblok). Een HB en 1x een 4B potlood met een (kneed)gum. Dan is het natúúrlijk fijn als u elke week aanwezig kunt zijn en de opdrachten thuis uitwerkt. Op zijn website kunt u zien hoe graag Ton tekent en schildert. Ton70.Jimdo.com geeft u per onderdeel een goede indicatie. U kunt u aanmelden liefst via de e-mail eijnd01@ziggo.nl of mobiel 06-51110862. De lessen beginnen op vrijdag 25 september. Als u niet hoest, niest, geen koorts hebt, bent u van harte welkom.

Kijk ook bij

Blackjack in trek als gezelschapsspel

Ingezonden mededeling De huidige lockdown duurt al enkele weken en het einde is nog steeds …