Gratis golfclinics in Vught

Op zaterdag 20 en zondag 21 april (Pasen) vinden de landelijke open golfdagen plaats en worden ook op de prachtige baan van Golfclub Vught een aantal golfclinics verzorgd. Deze clinics zijn bedoeld voor jong én oud. Iedereen die wil kennismaken met golf is dit weekend welkom.

Een unieke gelegenheid tijdens deze dagen is dat u daadwerkelijk de golfsport beleeft op de golfbaan. Onder begeleiding van golfprofessionals speelt u altijd 2 tot 3 holes. U kunt vast kennismaken met dit jonge team op www.absolutegolf.nl . De clinic start om 10.30 uur met een kop koffie en duurt tot ongeveer 12.30 uur. Voor materiaal wordt gezorgd. Deelname is gratis. Belangstellenden voor de clinics kunnen zich aanmelden via www.opengolfdag.nl. Golfers met een golfvaardigheidsbewijs kunnen 18 holes spelen en komen kennismaken met de club. U speelt dit weekend slechts voor 10 euro per persoon.

Ontspannen
Golfbaan Vught (www.golfclubvught.nl) is gelegen aan de bosrand van Sportpark Bergenshuizen aan de Bus 2 te Vught. De golfvereniging beschikt over een mooie, uitdagende 9 holes par-3 baan en een sfeervol clubhuis met terras. Bij uitstek geschikt voor golfers die regelmatig ontspannen in een natuurlijke omgeving en actief in beweging willen zijn. Een par-3 baan kent vele voordelen. Als je bijvoorbeeld een ronde speelt, dan ben je in vergelijking met een grote baan veel minder tijd kwijt. Ideaal in combinatie met een drukke baan en om uw hoofd leeg te maken. Indien nodig speelt u nog na uw werk. Reserveren is niet nodig, u speelt wanneer het u uitkomt.

Kijk ook bij

Expositie Joris van Spaendonck bij Van Loon Galleries

Van Loon Galleries organiseert een expositie met schilderijen van Joris van Spaendonck. De expositie is …