(Foto: Chris Veen)

Gratis fotoworkshop op 11 maart

Vind je fotografie leuk? Wil je eens een dagje fotograferen met andere fotografen? En wil je betere foto’s leren maken? Fotogroep Vught houdt op zaterdag 11 maart een open dag en geeft een gratis laagdrempelige fotoworkshop van 10.30 tot 15.00 uur, om geïnteresseerden vrijblijvend te laten kennismaken met Fotogroep Vught.

Let op! Er is maar een beperkt aantal plaatsen, wees er dus snel bij, want vol = vol! Laat je vooral inspireren door de vrijheid van creativiteit die Fotogroep Vught jou te bieden heeft. Rob van Dijk: “Uniek in onze fotogroep is dat wij een zeer grote diversiteit fotografie kennen. Daarnaast hebben wij geen vaste thema’s, omdat wij van mening zijn dat de creativiteit in de menselijke hersenspinsels daardoor belemmerd wordt.”

Aanmelden kan via secretaris Chris Veen. Zijn mailadres is foto.veen@gmail.com. De workshop wordt gegeven in Zaal 1, DePetrus, Heuvel 2, 5261 EE Vught. Aanvang: 10.30 uur. Benodigdheden: camera (of telefoon), voorzien van volle accu (eventueel een extra accu), lege geheugenkaart, lunchpakket, makkelijk zittende kleding en wandelschoenen.

Kijk ook bij

Foute Kerstbingo zaterdag 9 december

Een avond vol gezelligheid met glühwein, kerstmutsen, kerstmuziek, een optreden van Jack van Raamsdonk en …