Gratis film voor kinderen op 16 september in Stadhouderspark

Lionsclub Vught is verheugd om de eerste editie van de Zomer Buitenbios Vught aan te kondigen, die plaatsvindt op zaterdag 16 september. Dit unieke evenement wordt gehouden op de betoverende locatie Stadhouderspark.

Dankzij de gulle steun van sponsors en partners kunnen kinderen uit Vught en omgeving kosteloos genieten van deze bijzondere buitenbioscoopervaring. De Zomer Buitenbios Vught biedt een onvergetelijke filmervaring voor de jeugd tot en met 12 jaar. Neem je eigen stoel, kleed of zitzak mee en geniet van een leuke film in de open lucht. Tijdens de voorstelling worden er versnaperingen verzorgd, zodat je optimaal kunt genieten van de film en de gezellige sfeer. Bovendien maak je met je toegangskaartje kans op prachtige prijzen in de loterij. Mis deze kans niet!

Kaartjes
Om toegang te krijgen tot de film, dien je een kaartje te bemachtigen. Ga nu naar www.buitenbiosvught.nl en reserveer je gratis kaartje. Wees er snel bij, want op = op!

Voor extra informatie over het evenement, bezoek je www.buitenbiosvught.nl. Hier vind je ook belangrijke updates met betrekking tot eventuele slechte weersomstandigheden of andere calamiteiten. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op via info@buitenbiosvught.nl.

Kijk ook bij

Nieuw seizoen Vertelpodium Het Lopende Vuur

Vrijdagavond 13 oktober begint het verhalenseizoen van Het Lopende Vuur in Den Bosch weer met …