Gratis Bevrijdingsmaal op Marktveld. Schuift u aan?

26 oktober: Vught Viert Vrijheid

U weet het vast al: op zaterdag 26 oktober vieren we 75 jaar vrijheid in Vught. Vanaf 13.00 uur barsten de ‘happy days’ los in het centrum. ’s Avonds is de Lichtjesoptocht, gevolgd door een slotfeest op het Marktveld met optredens en muziek voor iedereen. Ook wordt er voor maar liefst 1.000 inwoners een gratis, feestelijk ‘Bevrijdingsmaal’ geserveerd. U kunt daarbij zijn!

Haal gratis maaltijdbonnen in huis
Muziek, dans, sfeer, gezelligheid en een gratis Bevrijdingsmaal in het centrum van Vught. Dat wilt u niet missen. Haal daarom snel de gratis maaltijdbonnen voor uzelf, uw partner, kinderen, buren of vrienden. Komt u alleen? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. Met deze bon krijgt u een fijne plaats aan de gezelligste tafels van Vught. U kunt zo aanschuiven! Wees er wel op tijd bij, want op is op.

Verkrijgbaar bij de gemeente
U kunt de maaltijdbonnen vanaf woensdag 2 oktober ophalen in het gemeentekantoor. Vraagt u ernaar aan de balie. Bent u op het laatste moment verhinderd, geef dan uw bonnen door en maak er een ander blij mee. Alles over Vught Viert Vrijheid vindt u op: bezoekvught.nl/75jaar.

Kijk ook bij

Twee nieuwe exposities in Museum Slager

Vanaf 12 december zijn in Museum Slager twee nieuwe exposities te zien: ‘Fotografie met een …