Goochelaar in vier Vughtse buurten op 26 juli

De zomervakantie staat voor de deur. Vanwege het coronavirus ziet de vakantie er mogelijk anders uit dan normaal. De kinderen spelen misschien meer in de buurt en thuis. Speciaal daarom voor hen: een leuke activiteit in de buurt. Op maandag 26 juli brengt goochelaar Dries een bezoek aan 4 buurten en vertoont hij zijn kunsten. Dries is heel handig met een set speelkaarten en soms wil hij ook wel eens een paar van zijn trucs verklappen.

Goochelaar Dries komt op maandag 26 juli om 13.30 uur in Vijverhof bij de Pluktuin aan het Salahutuplein, om 14.30 uur bij de speeltuin in Turfveld in de Vughse Hoeven, om 15.30 uur op het grasveld bij De Veldhoeve en om 16.30 uur bij het grasveld Akkerstraat. Je kunt zo meedoen, je hoeft je niet aan te melden en deelname is gratis. Ook jouw vriendjes en familie zijn welkom. Wel is het fijn om een handdoek of dekentje mee te nemen, daarmee wordt bereikt dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt.

Deze activiteit wordt georganiseerd door Woonstichting Charlotte van Beuningen in samenwerking met de vrijwillige wijkondersteuners en kan dankzij de bijdrage van Stichting Goudhaantje worden aangeboden.

Kijk ook bij

Wil je graag in een jazzbandje spelen?

“De laatste repetitie voor de zomervakantie van JAZZWERK heb ik (oma van Bram) genoten van …