Goed nieuws … voetbalnieuws van MOVE!

In de aanloop naar het EK Voetbal heeft MOVE Vught nog interessante voetbalinformatie die het graag met sportief Vught wil delen. Niet over het EK, maar over de mogelijkheden die er in de gemeente Vught zijn.

Walking Football
Ben jij 60-plus, houd je van gezelligheid en trap je graag nog een keer tegen een balletje? Bij Walking Football kan dat allemaal. Nu de maatregelen het toelaten, is er ook weer een koffiemoment. Dus bij aankomst een heerlijk bakkie koffie om vervolgens onder deskundige begeleiding van MOVE Vught aan de slag te gaan op het voetbalveld. Met een goede warming-up worden de spieren losgemaakt. Vervolgens worden er verschillende oefeningen gedaan, van voetbaloefeningen tot spier- en conditieversterkende oefeningen. En als de maatregelen het toelaten, wordt er afgesloten met een partijtje. En ook Walking Football kent een 3e helft. Niet met bier, maar met koffie/thee en met enige regelmaat ook wat lekkers.
Ben jij nieuwsgierig geworden? Neem dan geheel vrijblijvend een kijkje! Je kunt het altijd een keertje proberen en de sfeer proeven. Walking Football vindt wekelijks (woensdag) plaats op de voetbalvelden van Zwaluw V.F.C. De koffie staat klaar vanaf 09.30 uur. De voetbalactiviteit duurt van 10.30-11.30 uur. Voor meer informatie: info@movevught.nl of 06-14045493.

Vughts Voetbaltoernooi
Dit jaar geen schoolvoetbal, maar een heus Vughts Voetbaltoernooi. Een te gek toernooi voor alle kinderen van de basisscholen in Vught, Helvoirt en Cromvoirt. Dankzij de versoepelingen van de coronamaatregelen kunnen er meer teams worden toegelaten. Er zijn nog verschillende plekken bij alle leeftijdscategorieën voor de toernooidag op woensdag 16 juni. Meer informatie is te vinden op www.movevught.nl/voetbaltoernooi. Je mag zelf teams maken; je hoeft niet bij elkaar op school te zitten, maar wel in dezelfde leeftijdscategorie zitten. Maak een team van vrienden en vriendinnen en schrijf je in. Inschrijven kan via Vught Beweegt.

Special Voetbal
SV. Real Lunet, Zwaluw V.F.C. en MOVE Vught bieden gezamenlijk Special Voetbal aan. Iedereen die graag wil voetballen, maar om welke reden dan ook niet kan aansluiten bij een regulier team, is van harte welkom bij het Special Voetbal. De trainingen vinden plaats op donderdag op de voetbalvelden van SV. Real Lunet te Vught. De jeugd (6-14 jaar) traint van 18.00-19.00 uur. De jongeren/volwassenen (16 jaar en ouder) trainen van 19.30-20.30 uur. Heb je interesse, neem dan geheel vrijblijvend een kijkje! Meedoen mag altijd, maar eerst kijken mag ook. Voor meer informatie: info@movevught.nl.

Kijk ook bij

De Corona Monologen: zes indringende voorstellingen

Tijdens de ‘Bossche Zomer’ zullen De Corona Monologen (een terugblik…) te zien zijn. Van 7 …