Glasvezelaanbod voor Vughtse bedrijven

Glasvezel Vught, het zakelijke glasvezelnet in Vught, is ruim een jaar geleden overgenomen door Levelfour Networks, een bedrijf van de Gelderse ondernemer Peter Grotenhuis. Levelfour Networks heeft een interessant aanbod voor Vughtse ondernemers die hun communicatie serieus nemen, maar nog niet over een zakelijke glasvezelverbinding beschikken.

|Door Maarten Kroese|

Peter Grotenhuis werd eind jaren 90 directeur van een groot telecombedrijf. In 2000 was hij een van de eersten die een licentie kreeg om het Nederlandse telefoonnet te exploiteren. Hij concentreerde zich op de mogelijkheden van VoIP, internetbellen. Later kwam glasvezel in zicht, waarbij hij zich realiseerde dat het zonder eigen netwerk lastig is om ‘in control’ te blijven. Zo kwam hij onder meer in contact met Jan Schuurmans, die over een eigen zakelijk glasvezelnet beschikte. Ook in Waalwijk nam hij het zakelijk netwerk over. Hierop zijn een flink aantal bekende internetbedrijven aangesloten. Momenteel onderhandelt hij tevens in Gelderland, Overijssel en de noordelijke provincies.

Topkwaliteit
Peter Grotenhuis: “Als ondernemer moet je over een flinke ervaring en duidelijke visie beschikken om te durven investeren in deze branche, die constant in beweging is en gedomineerd wordt door grote jongens als KPN. Technisch zijn er drie verschillende breedbandnetwerken mogelijk: straalverbindingen, 4G en glasvezel. Voor ondernemers is glasvezel het interessantste. De bandbreedte is vrijwel onbegrensd, net als de beschikbare diensten. Galaxy levert mij VoIP, mobiele telefonie, internet, clouddiensten van superieure klasse. Een 100% veilige en stabiele verbinding. Cross Networks heeft een reputatie hoog te houden in de aanleg en het onderhoud van glasvezelnetwerken. Met deze partners kan ik topkwaliteit garanderen.”

Sterk gereduceerde prijs
Het aanbod voor Vughtse ondernemers is helder en eenvoudig. Grotenhuis: “Voor een sterk gereduceerde prijs breng ik bij ieder bedrijf de glasvezelaansluiting naar binnen. Al vanaf 500 euro eenmalig zit je op de digitale snelweg. Let wel, dat is zonder afnameverplichting van diensten. Uiteraard hoop ik dat ondernemers daarna toch zaken met mij willen doen. Voor hen is het een groot voordeel dat wij een onderdeel van een groter geheel zijn. Dat levert schaalvoordeel op, betere service en optimale technische ondersteuning. Belangrijk, want digitale communicatie is het sleutelbegrip van de toekomst.”

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …