Gezocht: vrijwilligers Meanderkamer

Iedere donderdag verzorgt Bint ‘de Meanderkamer’, in Meander in Sint-Michielsgestel. Een groep deelnemers is tussen 10.00 en 15.00 uur aanwezig. Er worden verschillende activiteiten ondernomen (zoals spelletjes, knutselen, biljarten, thema-activiteiten), waarbij wordt aangesloten op de wensen en interesses van de deelnemers. Uiteraard is er tijd voor koffie en een praatje. Tussen de middag wordt samen geluncht.

Er komen mensen die graag wat vaker onder de mensen zijn of behoefte hebben aan meer structuur in hun dag. Daarnaast komt het ook voor dat door deelnemers te ontvangen, mantelzorgers kunnen worden ontlast. De Meanderkamer staat dan ook open voor iedereen die zich hierbij thuis voelt.

Bint zoekt vrijwilligers die als gastvrouw/gastheer aanwezig zijn. Ook mensen die het leuk vinden om mee activiteiten te bedenken en te ondernemen zijn welkom. Je bent onderdeel van een team van vrijwilligers. In overleg met de beschikbare vrijwilligers worden afspraken gemaakt over aanwezigheid en het rooster. Heb je belangstelling om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Of wil je meer weten hierover? Je kunt bellen naar Bint en vragen naar Lisanne Tönnissen. Of stuur een mail naar info@bintwelzijn.nl.

Kijk ook bij

Kom gratis luisteren naar een mooi verhaal

Voorleeslunch Dit jaar wordt de tiende editie van ‘De Nationale Voorleeslunch’ gehouden. Ter gelegenheid hiervan …