Home / Algemeen / Gezocht: verhalen en foto’s uit de Grote Zeeheldenbuurt
Patisserie De Rouw

Gezocht: verhalen en foto’s uit de Grote Zeeheldenbuurt

De bewonersgroep van de Grote Zeeheldenbuurt en Woonwijze willen de herinnering aan de oude buurt levend houden met een bijzonder boek. Daarnaast wordt iedereen die in de buurt woonde uitgenodigd voor een groepsfoto.

De Grote Zeeheldenbuurt zal door de herstructurering onherkenbaar veranderen. De bestaande woningen worden begin volgend jaar gesloopt. De bewonerswerkgroep van de buurt gaf aan de vele herinneringen aan de buurt graag vast te leggen in een verhalenboek met foto’s als blijvend aandenken.
Hoe meer verhalen en foto’s, hoe mooier het boek. Samen met woningcorporatie Woonwijze is de bewonerswerkgroep daarom op zoek naar foto’s, quotes of korte citaten van oud-bewoners. U kunt deze mailen naar e.huizinga@woonwijze.nl of hiervoor bellen naar Ellen Huizinga van Woonwijze: (073) 656 23 82. Foto’s kunt u ook door Woonwijze laten inscannen.

Groepsfoto met oud-bewoners
Uit de bewonerswerkgroep ontstond ook spontaan het idee voor een afscheidsfoto met daarop zoveel mogelijk oud-bewoners. Op zondag 23 september om 10.30 uur zijn zij van harte welkom op het terrein waar voorheen de Globe stond. Na het maken van de foto is er volop gelegenheid om samen herinneringen op te halen. Woonwijze zorgt voor koffie en thee.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

D66 in begrotingsdebat: “Bevries de overheadkosten voor een jaar”

D66 diende tijdens de bespreking van de Vughtse gemeentebegroting 2019 een amendement in met de …