Gezocht: senioren om deze zomer te tennissen

Tennisvereniging Woburn wil met ingang van het komende voorjaar op de maandagmorgen van 09.00 tot 11.00 uur senioren (mannen en vrouwen) faciliteren om te tennissen. Woburn ligt aan de Eikenlaan 18 in Vught, dicht bij de IJzeren Man. Rondom de tennisbanen staan grote bomen.

De club heeft prachtige gravelbanen. Zeker nu een echte groundsman is gevonden, die de banen prima in orde houdt. De vereniging is hier superblij mee, omdat in het verleden het onderhoud wel wat te wensen overliet. Als richtlijn kan worden aangehouden dat er op Woburn getennist kan worden vanaf maart tot eind november. Dat is natuurlijk afhankelijk van de vorst. Door het mooie weer zijn de banen dit jaar half maart al helemaal speelklaar!

Maandagochtend
Woburn geeft senioren de mogelijkheid op de maandagochtend 2 uur te spelen op twee banen. Per persoon komt dit neer op een bedrag van 50 euro voor het hele seizoen. Een lidmaatschap is dus niet vereist. Ben je al lid van Woburn, dan ben je speciaal van harte welkom en zijn de kosten nul. Er worden alléén dubbels gespeeld. Er wordt uitgegaan van 6 personen per baan, omdat er altijd wel iemand niet kan of op vakantie is. Er wordt een basis-deelnemerslijst gemaakt van 4 personen per baan, die daadwerkelijk spelen. Twee personen worden om de beurt één keer per maand niet opgesteld. Op deze lijst kan altijd worden geschoven. De ervaring leert, dat iedereen wanneer hij dat wil, kan tennissen. Er kan gebruik gemaakt worden van het clubhuis om na het tennissen koffie enz. te drinken. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Gezocht worden mannen en vrouwen vanaf ongeveer 50 jaar, die het leuk vinden om op maandagmorgen nog wat te tennissen. Ook als u 70 jaar of ouder bent is dit geen enkel probleem. Je moet wel kunnen tennissen, maar het niveau is verder niet belangrijk. Het plezier om ook nog op seniorenleeftijd in beweging te blijven is het belangrijkste.

Heb je nog vragen, wil je meedoen: mail naar Caecile.Veltman@gmail.com of stuur een app naar 06-51644530. Zij neemt contact met je op.

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …