Gezocht: haak- en breigaren voor Rode Rik

In en buiten de Rode Rik wordt met veel overgave gebreid en gehaakt. Een mooi project, van Vughtse mensen, voor Vughtse mensen. De sjaals, mutsen en dekentjes reikt Vincentiusvereniging Vught aan het einde van het jaar uit aan mensen die deze steun en warmte goed kunnen gebruiken. Hebt u zin om de komende maanden mee te doen? Of hebt u wol of garen beschikbaar? U bent welkom!

“Voor veel mensen is het leuk om samen bezig te zijn en ondertussen een praatje te maken”, vertelt Arno van der Lee, beheerder van de Rode Rik. “Tijdens het Handwerkcafé op woensdagochtend in de Rode Rik of tijdens een van de andere koffieochtenden. Met als resultaat dat er dit jaar al 300 sjaals gebreid zijn. Het gaat zo goed, dat we bijna door onze wol heen zijn. Vandaar dat we een oproep doen aan alle Vughtse mensen.”

Meedoen?
Wilt u meedoen? Of hebt u wol beschikbaar? Heel erg graag! Neem contact op met Arno van der Lee, beheerder van de Rode Rik, via telefoonnummer: 06-51747525 of via info@roderik2.nl  De wol kunt u gedurende de openingstijden van de Rode Rik, in ieder geval elke ochtend (met uitzondering van maandag), afgeven bij de Rode Rik. Als dank voor uw hulp, krijgt u een gratis kopje koffie of thee aangeboden.

Kijk ook bij

Heeft de waterstofauto nog toekomst?

Ingezonden mededeling Wanneer je de cijfers van de verkochte aantallen auto´s bekijkt, dan valt het …