Geslaagde kerstpakkettenactie Vincentiusvereniging

Kerstmis is een huiselijk feest. Maar bij een feest hoort toch ook iets extra’s. Dit jaar heeft Vincentiusvereniging Vught voor de 22e keer een kerstpakkettenactie gehouden voor 261 Vughtse gezinnen die het financieel moeilijk hebben.

De kerstpakkettenactie ‘leeft’ in Vught. Bij de actie zijn ontzettend veel Vughtenaren betrokken. 50 actieve breisters breiden het afgelopen jaar prachtige sjaals voor de kerstpakketten, met de wol die vele Vughtse inwoners beschikbaar stelden. En niet alleen leerlingen en docenten van 4/5 havo en 4/5 vwo van het Maurick College zamelden houdbare levensmiddelen in, maar ook bedrijven en particulieren uit Vught. Het winkelend Vughtse publiek kocht massaal houdbare levensmiddelen bij de supermarkten Albert Heijn Marktveldpassage, EMTÉ Moleneindplein, Albert Heijn Stationsstraat, Jumbo en EMTÉ Cromvoirt tijdens de inzamelingsactie op vrijdag 15 en zaterdag 16 december. Riemersma Leasing en Petru Zonwering stelden kosteloos hun transportbus ter beschikking. Albert Heijn en Jumbo leverden bovendien kratten, karren en wagentjes, Eduard Strang Verhuizingen zorgde voor de opslag van de spullen en het Maurick College stelde weer 3 dagen een ruimte ter beschikking.

Bij de kerstactie zijn er bovendien heel veel Vughtenaren als vrijwilliger betrokken; mensen die de producten inzamelen bij de supermarkten, chauffeurs die continu langs de 5 supermarkten rijden om de producten bij het Maurick College af te leveren, vrijwilligers die op het Maurick College de pakketten samenstellen en chauffeurs die de pakketten bij de mensen thuisbezorgen.

Vught bedankt!
Graag wil Vincentiusvereniging Vught iedereen heel hartelijk danken voor de medewerking aan deze actie. Zonder bovengenoemde partijen zou de actie nooit zo succesvol zijn.
De transportploeg van Vincentius Kringloopwinkel heeft naast de wekelijkse werkzaamheden voor de winkel, een grote extra inzet geleverd tijdens de kerstactie tot laat op zondag. Ons motto ‘Vught zet zich in voor Vught’ is dit jaar ook weer waar gemaakt. Daarom nogmaals dank voor ieders bijdrage. Zonder uw steun en sponsoring zou de kerstpakkettenactie niet kunnen bestaan.

Kijk ook bij

Martien en Jet van Broekhoven 65 jaar getrouwd

Martien (87) en Jet (86) van Broekhoven zijn op 20 juli 65 jaar getrouwd. Zij …