(Foto: Ruud Strobbe)

Geslaagd Driving Dinner Ondernemerskamer Vught

Woensdag 29 juni zetten zes Vughtse restaurants hun deuren gastvrij open voor de 120 leden van de Ondernemerskamer Vught. Het was de derde editie van het populaire Driving Dinner.

Bij IJM werd de avond geopend. Daarbij werd ook scheidend bestuurslid Bert van Rooij van de Rabobank in het zonnetje gezet. Bert is maar liefst 25 jaar bestuurslid en vice-voorzitter van OKV geweest en heeft al die jaren veel betekend voor de Ondernemerskamer. Hij werd onder meer geëerd met een erelidmaatschap.

Vanaf IJM werden de leden vervolgens met taxibusjes van de Vughtse Taxicentrale De Meierij naar hun verschillende bestemmingen gebracht voor het voorgerecht. Vervolgens reden al die busjes met hun passagiers naar een ander restaurant voor het hoofdgerecht en zo ook weer bij het nagerecht. Bij elke gang waren de deelnemers ingedeeld bij andere leden, zodat het mogelijk was met veel verschillende ondernemers te praten. Uiteraard was elke ontmoeting ook zinvol omdat de ondernemers rustig, onder het genot van een drankje en een hapje, wat meer tijd hadden voor elkaar.

Na het heerlijke eten bij Hemels, Saluut, Tzong Don, ’t Misverstant, Kasteel Maurick en Vigor, werd bij IJM nog geborreld tot laat in de avond. De Ondernemerskamer kijkt terug op een zeer geslaagd evenement.

Kijk ook bij

Swim & Dance to Fight Cancer Den Bosch-Vught

Op zondag 1 september vindt het unieke evenement Swim & Dance to Fight Cancer plaats …