Genieten voor jong én oud tijdens eerste ‘Ameezing Vught’

De zaterdag en zondag van het pinksterweekend, 18 en 19 mei, staan in het teken van een nieuw evenement in Vught. Het Lidwinaveld wordt dan omgetoverd in een waar festivalterrein voor jong én oud(er). Ameezing Vught mikt in eerste instantie op de vaak vergeten doelgroep van 12 tot 18 jaar. Dat wil echter níét zeggen dat oudere en/of jongere bezoekers vergeten worden. ‘Ameezing Vught’ staat voor betaalbaar en gezellig genieten met het hele gezin!

Ameezing Vught wordt een tweedaags evenement, dat bol staat van de gezelligheid, laagdrempelig toegankelijk is én, als klap op de vuurpijl, ook voor de ouders volop plezier belooft. Er wordt door de organisatoren samengewerkt met het Vughtse Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg. Dat pakt uit met een podium, waarop jong talent zich kan laten zien en horen. De belangstelling voor dit podium is groot! Dat is ook niet verwonderlijk, met de succesvolle Tune Out Events van Elzenburg in gedachten.

Laagdrempelig
Aan de programmering voor beide dagen wordt nog volop gewerkt. Het streven is dat deze zo regionaal mogelijk wordt, maar dat er uiteraard ook bekende namen te zien en te horen zijn. Op het festivalterrein staan foodstands en horecaondernemers garant voor smakelijke hapjes en heerlijke drankjes. Dat alles tegen prijzen waarvan de bezoeker niet zal schrikken. Ameezing Vught moet immers laagdrempelig en toegankelijk zijn. Dat laatste gaat verder dan de entreeprijs. Die is voor de meeste bezoekers geen probleem. Door o.a. de bijdrage van ‘Vrienden van Ameezing Vught’ is de organisatie druk bezig om in samenwerking met Quiet en de Voedselbank, het mogelijk te maken om toegangskaarten beschikbaar te stellen voor de jeugd uit een gezin met een smalle beurs. Ook al zijn er dan nog geen namen van artiesten bekend, de kaartverkoop is online al gestart, op www.ameezingvught.nl.

Jaarlijks?
Het is de bedoeling dat Ameezing Vught een jaarlijks terugkerend evenement wordt. Voordat het zover is moet er nog heel wat gebeuren, maar de stichting heeft het vertrouwen dat dit kan in de Vughtse gemeenschap. Ameezing Vught heeft hoe dan ook álles in zich om uit te groeien tot een herkenbaar fenomeen voor Vught en omgeving. Volg de komende tijd vooral de social media om op de hoogte te blijven van alle ins en outs van het programma van dit tweedaagse festival.

Kijk ook bij

Swim & Dance to Fight Cancer Den Bosch-Vught

Op zondag 1 september vindt het unieke evenement Swim & Dance to Fight Cancer plaats …