Genieten van verhalen in de open lucht

In juli en augustus kun je naast het Verhaaltjeskwartier (2+) en Verhaaltjestijd Online, ook buiten de bibliotheek genieten van de mooiste verhalen!

Wat is er fijner dan wegdromen bij een mooi voorleesverhaal in de open lucht? Deze zomer wordt er voorgelezen op verschillende locaties in Boxtel, Den Bosch, Rosmalen, Sint-Michielsgestel, Vught en Berlicum. Kom jij ook luisteren naar een mooi zomers verhaal? Uiteraard wordt er gezorgd voor voldoende afstand tot elkaar.

Data en locaties
Woensdag 22 juli om 11.00 uur bij Hemels (Vught), dinsdag 28 juli om 11.00 uur bij Kinderboerderij Oosterhoeve (Den Bosch), woensdag 5 augustus om 10.30 uur bij Natuurspeeltuin Gestel (Sint-Michielsgestel), dinsdag 11 augustus om 11.00 uur bij Kinderboerderij (Boxtel) en woensdag 19 augustus om 15.00 uur bij ’t Kwekkeltje (Rosmalen). Meer info: https://babel.op-shop.nl/?search=voorlezen+buiten. Is het niet zo’n mooi voorleesweer? Houd de website en de Facebookpagina (@babeldenbosch) in de gaten voor eventuele wijzigingen in het programma.

Kijk ook bij

Marieke van den Broek haalt zilver bij Beauty Awards

Zondag 25 april is bekend geworden dat Marieke van den Broek de tweede prijs heeft …