Geniet op Hemelvaartsdag van topatletiek bij S.C. Prins Hendrik

Wie wordt uw favoriet deze donderdag? Juicht u voor Europees (zevenkamp) kampioene Anouk Vetter? Voor Olympisch en PH-atleet Erik Cadée? Of voor een van de vele Nederlands kampioenen die aan de start verschijnen? De inschrijvingen voor de Harry Schulting Games beloven strijd en spektakel.

De HSG is 1 van de absolute topwedstrijden in Nederland en stelt de atleten centraal. Zo is er windvoordeel voor de sprint- en springonderdelen (de wind in de rug), zijn er series én finales en maken hazen het juiste tempo op de langere looponderdelen. Bij de 3 km voor de dames zorgt dat voor een limietpoging voor het EK < 18 en op diezelfde afstand staat ook Ruth van der Meijden aan de start die deze zomer de marathon zal lopen op het EK in Berlijn. Naast het enthousiaste publiek moet extra prijzengeld voor een nieuw baanrecord net dat extra beetje motivatie geven. Hoger, verder en/of sneller, daar draait het om. Mis het niet!

Wie wat waar?
Wie het spektakel van dichtbij wil meemaken, is van harte welkom op de Sportlaan in Vught. Het 1e startschot valt om 15.30 uur en het programma eindigt rond 21.30 uur. Toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op www.harryschultinggames.nl.

PH-Trailrun
Ook de PH-trailrun wordt donderdag gelopen. Drie afstanden (8, 14 kilometer en 25 km) over avontuurlijke paden en heuvels. De starts van de trails zijn vanaf 13.30 uur, kijk voor meer informatie op www.ph.nl/ph-trail.

Kijk ook bij

Kom gratis luisteren naar een mooi verhaal

Voorleeslunch Dit jaar wordt de tiende editie van ‘De Nationale Voorleeslunch’ gehouden. Ter gelegenheid hiervan …