Luitenant-kolonel S. Vulders, voorzitter dagelijks bestuur Geniemuseum Vught

Geniemuseum in Vught heropent op 8 juni

Door de dalende opnames in ziekenhuizen van mensen met Covid-19 en een toenemend aantal mensen dat gevaccineerd wordt, heeft het kabinet besloten dat musea per 5 juni, onder voorwaarden, ook binnen open mogen. De medewerkers van het museum hebben de bezoekers gemist en heten hen vanaf dinsdag 8 juni weer welkom. Het Geniemuseum is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur.

In de Covid-19-periode hebben de vrijwilligers van het Geniemuseum hard gewerkt aan een aantal verbeteringen van het museum. Zo is de RV 29 compleet onderhouden, is de genietuin vernieuwd, het monumentendeel opnieuw ingericht en is de collectie uitgebreid. Het is dus méér dan de moeite waard het Geniemuseum te bezoeken.

Voorwaarden voor bezoek aan het Geniemuseum
1 bezoeker per 10 m2 aanwezig, max. 30 bezoekers gelijktijdig binnen in het museum. Dit is exclusief personeel. Bij voorkeur toegangsbewijs reserveren, u kunt ook ter plaatse reserveren indien bezoekersaantallen dit toelaten. U volgt de Covidmaatregelen en aanwijzingen van personeel van het museum op. Overige activiteiten zijn alleen toegestaan na afstemming en overeenstemming met het dagelijks bestuur. Voor meer informatie zie de website: www.geniemuseum.nl.

Kijk ook bij

Open Inloop PvdA-GroenLinks

Komende weken spreekt de Vughtse gemeenteraad o.a. over de vaststelling van beleidsnotitie Vrijkomende Agrarische Bebouwing …